Her hos EatMore byder vi hjerteligt velkommen hos vores fantastiske og spændende samarbejdspartner Il Castello Pizza, som er beliggende centralt i Gråsten by. Hos denne  restaurant finder du et godt udvalg i klassiske pizzaer, men også andre spændende pizza varianter som f.eks. den amerikanske variant deep pan pizza, UFO pizzaen, den indbagte pizza og den mexicanske variant, som helt sikkert vækker smagsløgene på den gode måde. Men pizza er ikke det eneste på menuen her hos Il Castello Pizza. Du finder også skønne hjemmelavede pitabrød og sandwich. Frisklavede pastaretter og skønne grillretter. Dertil kommer de fantastiske shish kebab som vi klart vil anbefale dig at prøve.  

Med dette udvalg, mener vi her hos EatMore, at I nemt finder aftensmad til hele selskabet her hos Il Castello Pizza, og det gælder uanset om du skal bestille mad til familien, gæster, kolleger eller vennegruppen. Her er velsmagende rettet til alle smagsløg, dem der skal have milde retter og dem der ønsker retter med masser af smag. Uanset hvilken ret I vælger lover restauranten, at der altid er fokus på kvaliteten af råvarerne, for smagen skal altid være i top hos Il Castello Pizza. I top er også servicen hos denne restaurant, hvor medarbejderne hver dag møder glade på arbejde og sætter en ære i, at servicere kunderne så godt som muligt. Her er ønsket tilfredse kunder ved hvert et besøg. Og ser man på de bedømmelser, som restauranten har modtaget, så er de nået langt med dette ønske, for med over 200 tilbagemeldinger har de stadig næsten opnået det maksimale antal stjerner. En restaurant, som vi her hos EatMore er stolte af at arbejde sammen med.  

Bestil nemt de ønskede retter her på siden, så sørger medarbejderne hos Il Castello for at du får maden leveret til aftalt tid eller at den er klar til afhentning til det aftalte tidspunkt, for her har du mulighed for begge dele.  

Il Castello Pizza er beliggende på adressen Slotsgade 15, Gråsten. Næsten med Gråsten slot og Gråsten Slotshave som nabo og Slotssøen i baghaven og alligevel midt i Gråsten by og tæt på det aktive handelsliv. Skal du afhente takeaway, kan vi oplyse, at der er parkering lige ved restauranten. Gråsten er virkelig en skøn og hyggelig by som klart kan anbefales til en lille dagstur, som afsluttes med takeaway fra Il Castello Pizza. Byen har desuden en super folkeskole, Gråsten skole, med klasser fra 0.-9. klasse samt den kendte Gråsten Landbrugsskole. For dem der interesserer sig for teater, kan vi anbefale at se en forestilling hos Det Lille Teater i Gråsten.