Hvorfor ikke prøve

Castello Pizza byder dig hjerteligt velkommen. Vi har meget at tilbyde dig med. Dette handler ikke kun om vores velsmagende retter. Vi kan hovedsageligt hjælpe enhver person, der har lyst til at nyde velsmagende retter. Dermed har du nemlig hos Castello Pizzaria muligheden for at ligge i sofaen og bestille din takeaway mad online. Det eneste du har brug for, er nemlig at klikke ind på vores hjemmeside og derefter kan du modtage din mad lige til din dør. Castello Pizzaria fokuser dermed en del på, at vores og din smagsoplevelse bliver påvirket af omgivelserne. Vi kan i hvert fald sikre dig, at du får en uforglemmelig oplevelse med hyggelige omgivelser. Castello Pizzaria kan tilbyde dig lækre italienske pizzaer, salat pizzaer, deep pan pizzaer, mexicanske pizzaer, indbagt pizzaer, ufo pizzaer og børnepizzaer. Dermed kan vi tilbyde dig ruller, hjemmelavet pita, hjemmelavet sandwich, salater, pasta retter, grill retter og meget mere. Alle vores retter er lavet med kærlig og glæde. Castello Pizzaria byder dig og enhver velkommen. Det er lige her du kan sætte tænderne i velsmagende retter, modtage en uforglemmelig oplevelse og modtage en mindeværdig smagsoplevelse. Bestil allerede din takeaway mad nu. 

Castello Pizza har en del mere end bare god mad og god stemning. Her går vi som altid efter dine behov og dine kriterier. Som altid får vi kun det bedste resultat ud af det, da det er dig som kunde vi har i fokus. Vi vil meget gerne høre din mening om vores mad, hvis du har været på besøg hos os. Det tager overhovedet ikke lang tid. Dette vil også gøre den væsentligste forskel for både dig og vores arbejde. Castello Pizzaria vil i hvert fald tage din mening til betragtning. 

Castello Pizza er klar til at modtage din bestilling. Du kan finde os på adressen Slotsgade 15, 6300 Gråsten. Hos Castello Pizza har du nemlig muligheden for at bestille din takeaway mad online. Derefter har du to valgmuligheder. Du kan vælge at hente din mad selv eller modtage din mad lige til din dør. Det er helt op til dig selv. Vi er i hvert fald klar til at modtage din bestilling.