Bestil Grill Takeaway!

Grill

Den skønne klassiske grillmad

Klassisk grillmad som take away er næsten en uundværlige kategori hos mange restauranter, da danskerne er vild med det. Hos EatMore kan man bestille forskellige varianter af grillmad, om det er smagfulde grillpølser, pulled pork burgere, hot wings eller røde bøffer, så finder du det hos vore samarbejdspartnere. Er du mere til kylling, så kan du bestille en hel eller 1/2 grillkylling et grillspyd med kylling, kyllingenuggets og meget andet. 

Du finder det hele her i vores grill menu og hos din lokale restaurant, som du nemt finder i vores liste her – Oversigt over byer

Mad lavet på grill har bare en særlig fantastisk smag, så vi forstår godt, at grill kategorien er så populær. Man kan tilberede næsten alt over grill, men det er ofte de samme retter som går igen hos mange af vore samarbejdspartnere, og det er der en grund til.  

Hvem kunne f.eks. ikke sætte tænderne i en saftig sprødstegt ½ grillkylling med pomfritter?! 

Eller en hurtig nem fransk hotdog, nem at tage med på farten, eller hvad tænker du om en almindelig hotdog med det hele? Ja vi ved det, nu bliver du nok lækkersulten, og så er det jo fantastisk, at du nemt kan bestille grill take away lige her på siden.  

Grill mad smager fantastisk, vi ved det! Og det er så hyggeligt at sidde og hygge med vennerne over en god gang grill mad, men det er også bare en super løsning når hverdagene er travle eller arbejdsdagene bare bliver længere end man regner med. Vi har mange samarbejdende restauranter, som ofte også har andre menuer på menukortet, så du nemt finder aftensmad til alle i familien. Ofte har vore grill restauranter også pizza, pasta og nogle end kinesisk take away på menuer også.   

Take away fra en grill restaurant er også en oplagt mulighed for smagen af grill, for dig som bor i lejlighed eller kun har en meget lille have og derfor ikke har mulighed for at grille.  

 

Men hvor stammer de mest klassiske grill retter egentlig fra? 

Hvad med den helt klassiske hotdog? Ja, den danske klassiker med enten en kogt eller grillet wienerpølse og halt hvad der eller hører til af sennep, ketchup, remoulade, ristede og rå løg og afsluttes med et lag agurkesalat øverst, er faktisk en dansk opfindelse. Den kendte hotdog stammer faktisk tilbage fra de første pølsevogne, som fandt deres plads i København i 1920. Det vil sige, at hotdog’en faktisk var den første fastfood i Danmark. 

Men der findes jo også en fransk hotdog – Er den så mon egentlig fransk? Tja... Det er ikke sådan helt lige til at svar på, men ja, forløberen til den franske hotdogs stammer fra bl.a. Paris, hvor danskeren Charles Rasmussen havde set denne spise. Der hed retten dog Monte Frank. Den franske hotdog er forsøgt lanceret i Danmark af flere omgange, men blev først populær efter Olsenbanden i filmen Olsen-banden over alle bjerge i 1981, spiste denne spise i Paris.   

Så har vi alles favorit! Pommes frites, pomfritten, pommes, chef de pommes.... Igen er der ikke 100% sikkerhed for hvor retten stammer fra. Ordet ‘pommes frites’ betyder på fransk ‘stegte kartofler’, men Belgierne vil også gerne have æren for denne opfindelse, og det samme ønsker Tyskland og Frankrig. Så man ved det faktisk ikke. Men fakta er, at de lækre lune sprødstegte pomfritter smager fortrinlig til alt fra ½ grillkylling over en fiskefilet til en god burger eller en fantastisk bøf eller steak. Ofte varierer varianten lidt afhænger af hvad pomfritterne skal serveres sammen med. Der findes de helt lige klassiske pomfritter, de bølgede, ekstra tykke pomfritter og kartoffelbåde.... En alsidig spise, som vi godt forstår er blevet så populær.  

Men hvad så med burgeren? Ja, den findes jo i dag i mange varianter, men den helt klassiske burger, blev faktisk opfundet af en dansk immigrant, Louis Lassen, som langede den første burger over disken i 1895. Det sket i hans cafe Louis’ Lunch i New Haven. Burgeren blev først rigtig kendt i Danmark i starten af 1980’erne. 

 

Restauranter hos EatMore med grill take away

Men uanset hvor de enkelte retter stammer fra, så er de så populære som aldrig før. Vi har derfor mange samarbejdspartnere, som står klar til at lave fantastisk grillmad til dig. Vi har udvalgt et par stykker som inspiration, men se listen igennem og find din favorit. 

 

Men find din lokale restaurant her på siden, bestil online på vores mobilvenlige side og afhent så din bestilte mad til aftalt tid i restauranten eller lade restauranten bringer maden ud til dig. 

EatMore - Når take away skal være super nemt!  

Hvad har du lyst til?

Vegetarisk
Amerikansk
Glutenfri
Indisk
Tyrkisk
Grill