Hos Kong Kian's på Rådhustorvet i 6400 Sønderborg finder du de bedste sandwich i byen og det på næsten alle tider af døgnet. Skal det være nem frokost til dig og dine kolleger, skøn og velsmagende aftensmad til dig og familien eller en hurtig natmad med vennerne inden i går hjem fra byen, så er medarbejderne her hos Kong Kian’s klar til at hjælpe. Restauranten har åben alle ugens dage fra før middag og til sent ud på natten i weekenderne.  

På menuen finder du mange forskellige færdig komponerede sandwich i to størrelser, som desuden kan vælges som en færdig menu med mange forskellige drikkevarer til, men du har også mulighed for at vælge præcist det indhold i din sandwich som du ønsker. På den måde er det også muligt at sammensætte en vegetarisk sandwich. Her er servicen høj og ønsket hos medarbejderne er at give dig den bedste smagsoplevelse hver gang. 

Med en beliggenhed centralt i Sønderborg er denne restaurant nem at besøge uanset om du er med offentlig transport, på cykel, i bil eller om du er ved at gå hjem fra byen en sen nattetime med dine venner.   

Her er servicen i top og kvaliteten lige så. Alle råvarer er nøje udvalgt, så smagen på hver enkelt sandwich er fantastisk. Prøv selv, besøg restauranten eller vælg din favoritsandwich her på siden og få den leveret. Takeaway når det er allerbedst. Sandwich er også et fremragende måltid til en planlagt eller impulsiv picnic. Sønderborg har mange skønne områder, som egner sig til dette. Vi kan f.eks. nævne området omkring Sønderborg Slot, Marinaen, samt strandene og skovene omkring byen.  

Var det alligevel ikke sandwich menuen skulle være i dag, så finder du mange andre spændende restauranter og retter i Sønderborg. Måske kunne arabisk mad, kinesisk mad eller sushi være en ide i dag? Men det er blot nogle få af de mange typer af restauranter som findes i Sønderborg, så kig rundt her på siden og lad dig inspirere. Der ER mange fantastiske restauranter i Sønderborg.  

Velbekomme.