Hos Da’ Vica i Vejle er der hjerterum og plads til alle. Restauranten er hyggelig og indbydende, men du er også hjerteligt velkommen til at bestille din mad som take away såfremt det passer bedre i dine planer eller din families behov og ønsker. Du bestiller nemt via siden her, så klarer restauranten resten.  

Medarbejderne hos Da’ Vica møder nemlig hver dag på arbejde med godt humøret og stor glæde ved at hjælpe andre. Derfor er det dem en daglig glæde at hjælpe dig i en travl hverdag. Et lille “break” fra den daglige tilberedning af aftensmaden kan betyde alverden. Når maden så serveres med et smil, er der lagt op til lidt afslapning og hygge resten af dagen.  

På menuen hos Da’ Vici finder du alle typer af pizza, durum ruller, grill retter, pasta retter, salater og de forskellige slags tilbehør du kan forestille dig. Så her er virkelig alt hvad I har brug for til en nem og lækker aftensmad til hele familien.  

Husk nu den lille selvforkælelse i hverdagen og nyd en lille pause mens en af vore samarbejdspartnere står for aftensmaden. Du bestiller nemt din take away via vores mobilvenlige side lige her.  

Du finder Da’ Vica på adressen Boulevarden 11 D i Vejle. En placering som gør det nemt at afhentet take away såfremt du ønsker det. I nærheden af restauranten finder du Kulturmuseet Spindehallerne, Syddansk Erhvervsskole, DGI huset og det store boligområde Trædballe.  

Var det alligevel ikke lige pizza du havde lyst til i dag, så finder du nemt nogle af vore andre køkkentyper lige her. Du kan desuden nemt finde en restaurant nær dig, ved at søge på postnummer på forsiden.  

Velkommen hos EatMore og vores skønne samarbejdspartnere.