4

restauranter i 7100 Vejle

Vejle , er en af de smukke byer, som ligger som perler på en snor på Østjyllands kyst. En “mini-storby” i et fantastisk landskab og mange spændene arbejdspladser inden for byskiltet. Byen har alt hvad man som person og familie skal bruge i en hektisk hverdag. Vejle by har ca. 58.000 indbyggere, men da byen er så populær, viser de seneste års udvikling, at der hele tiden bliver flere og flere indbyggere i Vejle. 

Den skønne natur, som Vejle er beliggende midt i, er Vejle Ådal, Grejsdalen og Vejle Fjord. Byen er stort set omkranset af ret stejle skrænter, hvor af Munkebjerg er en af de højeste. Et fantastisk område for aktive udemennesker om det så er vandring, mountainbike eller en rask cykeltur man er til. 

Vejle har ligget på denne fantastiske og strategiske placering i mange år. Ja faktisk kan byen spores helt tilbage til Vikingetiden og endnu længere. Faktisk har man fundet frem til, at byen første gang blev nævnt i 1256. Arkæologiske udgravninger i Vejle midtby vidner desuden om, at der var aktivitet i området allerede i år 1100. Denne tidlige aktivitet/by skyldes Vejles strategiske placering. Med en placering midt mellem Vejle Å, Grejs Å og Vejle fjord, var det nemt at få varer transporteret rundt i området. Selv i dag er byen centralt placeret og denne placering har uden tvivl været en stor del af byens udvikling til den spændende by, som Vejle er i dag. I dag er Vejle fortsat en by under udvikling og mange af de små satellitbyer omkring er nærmest vokset sammen med Vejle. Her tænker vi f.eks. på byerne Søndermarken, Mølholm, Vinding, Nørremarken, Uhrhøj og Bredballe.

Så på alle punkter er Vejle en skøn by. En fantastisk by at bo i og en skøn by at besøge. Her er altid aktivitet og mange spændene bygninger at se på. Specielt på havnefronten er der sket meget de snest år, som har gjort Vejle til helt sin egen. Her finder du f.eks. de spændende arkitekttegnede bølgehuse og det ligeledes arkitekttegnede Fjordenhus. Ganske få huse fra havneområdet finder du også den karakteristiske bygning: “Den hvide facet”. Denne bygning kan med sin imponerende højde ses i det meste af Vejle og er med til at skabe en smuk og karakteristisk by silhuet, som ses fra de omkringliggende bakker og naturligvis fra Vejlefjordbroen. Vejle er så heldig at de har mindst fem unikke vartegn, Vejle Vindmølle, Vejlefjordbroen, Bølgen, Fjordenhus og den farvestrålende paraplyhimmel i Vejle Midtby, som bestemt også skal ses. Men med årene skal det med denne bys udvikling nok komme endnu flere vartegn til. 

I Vejle midtby finder ud næsten uanede muligheder for shopping og anden underholdning. Der er mange hyggelige specialbutikker på gågaden men også i shopping centret “Bryggen” finder du mange interessante butikker. Det centrale Vejle emmer altid af liv, og det er også i dette område, at en del af vore skønne samarbejdende restauranter holder til. Så når du er færdig med at shopper kan du nemt snuppe en omgang takeaway med hjem. Har ud hænderne fulde, så bestil i stedet maden leveret til din dør. Du kan nemt her på siden se hvilke restauranter der tilbyder levering af takeaway. 

Ønsker du kulturelle oplevelser eller en god koncert? Har du naturligvis også mulighed for det i Vejle. Tag et besøg på Vejle Kunstmuseum, se de smukke slotte og herregårde som er i området eller oplev spændende koncerter i Vejle Musik Teater. Aktive børn vil elske et besøg i Gorilla park Vejle, for i denne park vil alle blive udfordret på balance og motorik og i vil helt sikket komme til at grine. Et helt andet alternativ kunne være den nye og spændende familieaktivitet Fodboldgolf. 

Så uanset om du søger fysiske udfordringer, mentale stimuli af hjernen eller fantastiske musikoplevelser, så har Vejle lige det ud søger. Gør oplevelsen komplet og bestil takeaway enten før eller efter disse oplevelser. I Vejle er der som skrevet virkeligt meget at vælge imellem. Vi har f.eks. fantastiske samarbejdspartnere som byder på Afghanske specialiteter, fedtfattige retter, skønne pizzaer, frisklavet sushi, vegetariske retter, smagfulde grill retter og mange, mange flere slags takeaway mad. 

Vejle har SÅ mange fantastiske restauranter! Det er svært for os at vælge nogen ud, men gør det alligevel for hurtigt at vise dig det varierede udvalge: 

  • Da' Vica Pizza - Alle de klassiske pizzaer og et kæmpe udvalg af special pizza.
  • Oven Pizza - Kendte pizza varianter, men også en ny variant - Oriental pizza, prøv den.
  • Nara Sushi - Næsten maksimale antal stjerne på både service, kvalitet og levering. Skal prøves.

 

Men husk nu at se den komplette lister med restauranter igennem. Der er helt sikkert også en, som lige laver den type mad, som du har lyst til at spise i dag. Tryk blot på den restaurant som du ønsker at bestille fra, og du er så med det samme å bestillingssiden, som også indeholder alt hvad du måtte have brug for at vide om restauranten som f.eks. åbningstider, levering, bedømmelser og hvilken smiley. de har fået. Vi har samlet det hele, for det SKAL være nemt og sikkert at bestille mad her hos EatMore. 

Har du selv en restaurant? Ønsker ud, at den skal med her på siden? Så skriv til os på dette link med tilmelding. Her hos EatMore er vi nemlig altid klar til at byde endnu flere servicemindede og engagerede samarbejdspartnere velkommen i familien. 

Velkommen til Vejle!

I Vejle er det enkelt og ligetil at bestille din lækker takeaway mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Vi har samlet nogen af de bedste takeaway restauranter i Vejle i oversigten. Det er pærelet, hurtigt og sikkert. Såfremt du udvælger og trykker på en af restauranterne, der vises her på siden, føres du videre til restaurantens menukort. Du er nu klar til at bestille din takeaway mad via EatMore.

Velbekomme!