Er du på jagt efter den bedste sushi i Aarhus? Eller vil du prøve noget nyt inden for take away? Så skal du klart se nærmere på menuen her hos Thai & Sushi i Aarhus C. Ud over sushi, tilbyder restauranten et godt udvalg af spændende og velsmagende thailandske retter. To køkkentyper, som supplerer hinanden perfekt – Thailandsk og japansk.  

Restauranten er kendt for deres fantastiske, varierede udvalg af velsmagende thailandske retter og smukke japanske sushi stykker, som vækker alle sanser. Kort sagt, se menuen igennem her på siden og bestil så nemt de retter som mest falder i din smag eller spring ud i noget nyt og smag retter, som du ikke tidligere har smagt! Hos Thai & Sushi lover vi, at der er mulighed for begge dele.  

Hos Thai & Sushi 2 Go tilbyder de desuden take away fra både det thailandske og det japanske køkken. Bestil blot det du ønsker via siden her og Thai & Sushi klarer resten for dig, så du kan bruge tid på det, som interesserer dig mest.  

Restauranten er populær og glæder dagligt mange kunder, men der er altid plads til flere glade kunder som værdsætter spændende mad fra Thailand og Japan. Glade og mætte kunder er en daglig glæde for de engagerede, grundige og servicemindede medarbejdere hos Thai & Sushi.  

Udvalget er, som skrevet, stort, så der er med garanti, retter som vil falde i god jord hos hele vennekredsen eller hele familien. Lad dine kære se menuen igennem og vi tør godt love, at de nemt finder spændende retter som skal lægges i take away kurven. Så er der kun tilbage at vente på, at maden er klar til afhentning på det aftalte tidspunkt. Velsmagende take away mad når det er allernemmest.  

Du find Thai & Sushi på Vesterbro Torv 13, 8000 Aarhus C. En god placering centralt i Aarhus, men dog lige uden for midtbyen, så du har stadig mulighed for at hente din take away med bil, så maden er varm når du kommer hjem med den.  

I nærheden af restauranten finder du Musikhuset Aarhus, Kunstmuseet ArOS, Den Gamle By, Botanisk Have, Aarhus Rådhus og Bruuns Galleri.