Bestil Premium og Gourmet Takeaway!

Premium og Gourmet

Premium og Gourmet mad 

Har du brug for ekstra lækker mad til dine gæster eller dig selv, så læs mere her på siden. Take away mad er nemlig meget mere end pizza, sushi, burgere og grill. Take away mad kan også være Premium eller gourmet menuer. På den måde kan du invitere gæster til god mad og hyggeligt samvær og selv være med i snakken, altså du slipper for alt besværet og flere timer i køkkenet, og kan i stedet nyde dagen eller aftenen med dine venner. Se det lyder da som en fantastisk ide! 

Restauranter inden for Premium og Gourmet menuen levere mad af høj kvalitet og ofte mad, som kræver lang tilberedningstid for at få den smag som forventes af en menu i denne kategori. Her er tale om restauranter, som også ofte bespiser folk på stedet i deres egen restaurant.  

Et klassiske eksempel på absolut Premium og Gourmet mad og restauranter er Michelin restauranter. Men utallige andre restauranter leverer også Premium og Gourmet mad af høj kvalitet.  

 

Klassiske retter fra Premium og Gourmet menuen 

Premium og Gourmet mad er som skrevet, mad der er virkelig, er kræset om. Mad lavet af absolut friske råvarer og tilberedt af kokke med speciale i netop denne type mad. Kort sagt, du vil ikke på noget tidspunkt blive skuffet, såfremt du vælger take away mad fra denne køkkentype. Der er mange klassiske velsmagende retter at vælge imellem, så vi kan ikke nævne dem alle her, men blot inspirere lidt:  

 • Varmrøget laks  
 • Oksemørbrad 
 • Kantareller 
 • Trøffel 
 • Jomfruhummer 
 • Røget laksetatar 
 • Blødende chokoladekage med karamel 
 • Crème brûlée med appelsin 
 • Lammekam 
 • Porchette 
 • Ribeye 

 

Ja, listen er nærmest uendelig og de dygtige kokke på restauranterne forfiner og udvikler de enkelte retter hele tiden, så det er altid spændende at bestille take away mad fra disse restauranter.  

 

Premium og Gourmet mad som take away hos EatMore  

Her hos EatMore har vi utroligt mange gode samarbejdspartnere i mange forskellige køkkentyper med traditioner fra mange lande. Vi byder hele tiden nye restauranter velkommen, så kig forbi en anden gang og du vil helt sikkert finde en restaurant med Premium og Gourmet mad nær dig. Indtil da, vil vi forslå dig at se nærmere på følgende køkkentyper: Fransk, Burgere, Sushi og BBQ.  

Har du slet ingen ide om hvilken køkkentype du ønsker mad fra i dag, kan du nemt finde en restaurant nær dig ved at søge på bynavn eller postnummer på forsiden. 

Du kan nemt følge med i hvad der sker hos os, ved at følge os på vore social medier f.eks. Facebook.  

Så er der vist kun tilbage at sige: Velbekomme og velkommen hos EatMore. 

Hvad har du lyst til?

Amerikansk
Italiensk
Pizza
Glutenfri
Sushi
Grill

Premium og Gourmet Takeaway