1

restauranter i 3000 Helsingør

1 restauranter åbner senere

timing

Helsingør den fantastisk smukke og historisk spændende by på kanten af Øresund. En by med mange spændende restauranter, hvor du nemt finder mad til hele familien eller de venner, som du nu er sammen med. Takeaway mad som du nemt og sikkert kan bestille online her på siden. Siden er til og med mobilvenlige, så du bestiller nemt mad her hos EatMore selvom du kun har en smartphone ved hånden.  

I Helsingør finder ud restauranter med mad mange forskellige lande spredt ud over hele verden. Der er f.eks. pizza og pasta fra Italien, spændende retter fra Tyrkiet, spicy retter fra Thailand, smukke og smagfulde retter fra Japan og ja, mange flere interessante lande i verden. Vælg f.eks. mellem et stort udvalg af forskellige pizzaer, mange slags burgere, skønne smagfulde durumruller, frisklavede forårsruller, skønne sandwich og meget mere. Og når nu I har valgt at bestille takeaway i dag, så huske også lige at bestille drikkevarer med. Det gør bare lige oplevelse helt komplet. Næsten alle restauranter har de helt almindelige drikkevarer som Coca-Cola, Sprite, Fanta og kildevand på lager. Enkelte special restauranter har også nogle af de helt specielle drikkevarer fra det pågældende land på menuen. Det kunne være en kinesisk restaurant med kinesisk øl eller en japansk restaurant med japansk øl. Så huske altid at se menuen for drikkevarer igennem når ud bestiller takeaway mad. Måske gemmer der sig en helt særlig og fuldendt smags oplevels som vil være perfekt sammen med den mad du bestiller.  

Her hos EatMore, har hver restaurant sin egen side, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide om restauranten - Åbningstider, leveringsmuligheder, adresse, bedømmelser og hvilken smiley Fødevarestyrelsen har givet restauranten ved seneste kontrolbesøg.  

Her hos EatMore arbejder vi hver dag på, at få nye, spændende restauranter med i EatMore familien. Derfor kan du godt forvente, at der vil være et endnu større udvalg af restauranter næste gang du besøger os. Er der en bestemt god, lokal restaurant som du synes mangler på listen? Så tøv ikke med at vise ejerne dette link! På denne side finder du nemt alt hvad du skal bruge for at vurdere om EatMore er noget for jer. Udfyld endelig formularen og lad os sammen gøre endnu en restaurant mere synlig med flere ordrer som det endelige mål.  

Helsingør er virkelige en hyggelig by, som vi er glade for at være en lille bitte del af. I Helsingør finder du mange smukke naturområder og spændende seværdigheder som f.eks. Kronborg Slot, M/S Museet for Søfart, Kulturværftet, Øresundsakvariet og statuen af den danske sagnhelt, Holger Danske. Her er rigeligt med aktiviteter for alle aldre. 

Fra Helsingør er der daglige færgeafgange til Helsingborg i Sverige. Helsingør er en smuk by med en utroligt flot placering lige på kanten af Øresund og med udsigt til Sverige. Byen er helt sin egen og har en fantastisk spændende historie. Kun en time i tog fra Helsingør Station finder du Københavns hovedbanegård.  

Helsingør er helt klart en spændende og aktiv by. En by, som er meget populær at bo og arbejde i, men også en yderst smuk og interessant by at besøge som turist. Mange store kendte firmaer har desuden fået øjnene op for Helsingørs fordele og placering og store firmaer som Siemens, Bavarian Nordic, Triumph, Peter Beier Chokolade, Oticon, Lauritz.com og Coloplast er nu en stor del af den aktive by, som er under konstant udvikling.  

Så hjerteligt velkommen til Helsingør! 

 

I Helsingør er det enkelt og ligetil at bestille din lækker takeaway mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Vi har samlet nogen af de bedste takeaway restauranter i Helsingør i oversigten. Det er pærelet, hurtigt og sikkert. Såfremt du udvælger og trykker på en af restauranterne, der vises her på siden, føres du videre til restaurantens menukort. Du er nu klar til at bestille din takeaway mad via EatMore.

Velbekomme!