Hos Nara Sushi i Vejle finder du det perfekte spisested til alle som er vilde med sushi og japanske retter. Men Nara Sushi er også den perfekte restaurant for dig, som trænger til lidt andet end den sædvanlige kendte aftensmad, for Sushi er bare noget helt særligt. Måske fordi det er en type af mad, som de færreste af os laver der hjemme i køkkenet.  

Så hvis I trænger til lidt fornyelse og selvforkælelse i hverdagene, så vil vi klart anbefale jer at besøge Nara Sushi. Bestil evt. de ønskede retter som take away via siden her, så klarer Nara Sushi resten, også leveringen og du kan nyde en fri eftermiddag og aften med familien, hvor I slipper for at tænke på aftensmad og opvask.  

For at gøre oplevelsen helt komplet, har Nara Sushi også japanske drikkevarer på menuen. Du finder bl.a. øl fra følgende mærker: Asahi, Sapporo, Kirin Ichiban, Sake og så den kinesiske øl fra Tsingtao. Ud over dette finder du selvfølgelig også de helt klassiske drikkevarer Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Sweppes Lemon og Danskvand på menuen. 

Med aftensmad fra Nara Sushi vil du helt sikkert se store smil og begejstringens glæde ved alle i familien. Sushi kan bare noget særligt med den fantastiske smag og det smukke udseende. Noget helt andet end den mad vi oftest ser op middagsbordene i en travl hverdag med arbejde, møder, fritidsinteresser, lektier og meget andet.  

Så her hos EatMore opfordrer vi til, bare en gang imellem at bryde den daglige rutine og hente take away fra eksotiske lande. Vi har gjort dette nemt for dig ved at samle mange forskellige køkkentyper her på vores side. Vi har desuden sorteret restauranterne ud fra postnummer, som du kan søge på her, så du nemt finder en restaurant nær dig.   

Velkommen hos EatMore og vore fantastiske samarbejdspartnere.