Hos vores fantastiske samarbejdspartner Oven Pizza i Bredballe ved Vejle har de et stort udvalg af take away retter som du nemt bestiller her på vores mobilvenlige bestillingsside.  

Retterne på den omfattende menu spænder fra klassiske italienske pizzaer over stærke mexicanske pizzaer til pasta- og grill retter. Derudover finder du et godt udvalg af retter, som er nemme at have med på farten eller som passer til den lille sult. Det kunne f.eks. være deres fantastiske durum, pita og de frisklavede salater

Tag en lille pause i hverdagen og lad Oven Pizza stå for aftensmaden til hele familien i dag. Vi lover glade ansigter og mætte maver over hele linjen. Medarbejderne hos Oven Pizza gør sig nemlig umage med alle ordrer, som de modtager hver dag. De brænder for deres arbejde, så du kan roligt overlade ansvaret for aftensmaden til dem og i stedet bruge den ekstra fritid på f.eks. at tage et spil med børnene, gå en tur med hunden eller slappe af og nyde et afsnit af din yndlingsserie på tv.  

En ekstra fordel ved at bestille take away er, at du så også slipper for opvasken, så I kan faktisk nå at spille det der spil færdig eller måske i stedet bruge den ekstra tid til lidt højtlæsning, dine børn vil elske dig for det! Men det er naturligvis også fantastisk bare at få en time ekstra for dig selv og det som interesserer lige netop dig. Kort sagt, husk de små pauser i hverdagen og tid til det du holder af.  

Oven Pizza i Bredballe ved Vejle er beliggende på adressen - Bredballe Center 4, 7120 Vejle Øst. Lige midt i de to store boligområder Bredballe og Bybæk, som ligger direkte ned til den smukke Vejle fjord. I dette område finder du også det skønne Hotel Vejle Fjord.

En placering, som gør det supernemt for mange at hente take away og støtte en lokal restaurant med fantastik mad og service.  

I områder finder du desuden Hældagerskolen, Vejle idrætsefterskole og Kirkebakke skolen.  

Vejle er en smuk by, som bestemt er et besøg værd. Vi kan varmt anbefale dig en gåtur på havnen hvor der er flere smukke bygninger at kigge på f.eks. Bølge husene og Fjordenhus.