Tid til selvforkælelse, så bestil den skønneste og mest velsmagende sushi her hos 2020 Stick Rice i 2500 Valby. En restaurant med medarbejdere, som altid sætter kvalitet og service højt. Her finder du alle de skønne retter fra det fantastiske land i østen, Japan.  

På menuen finder du naturligvis et hav af skønne sushi varianter som f.eks. Nigiri, California, Uramaki, Kaburimaki. Men du finder også skønne retter som forskellige varianter af poke bowl, mange forretter, velsmagende wokretter og alt det klassiske tilbehør til de japanske retter som f.eks. Teriyaki sauce, Wasabi og Soya sauce. Sidst men ikke mindst har restauranten også flere varianter af skønne og velsmagende vegetarretter. Kort sagt mad til alle i familien eller vennekredsen. 

Alle retter her på siden kan nemt og sikkert bestilles som takeaway mad. Læg dem blot i kurven og bestil, så sørger de fantastiske medarbejdere hos 2020 Stick Rice for resten og du kan i stedet slappe af og bruge tiden på ting du holder af og glæde dig til et fantastisk måltid.  

For at menuen skal være helt komplet, så huske også at bestille drikkevarer sammen med din mad. Hos 2020 Stick Rice i Valby finder du alle de klassiske varianter som f.eks. Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Faxe Kondi og danskvand. Men du finder også mere eksotiske drikkevarer som f.eks. Sapporo, Japansk Sodavand og Japanske Sake, som er japansk risvin.  

Restauranten er smukt beliggende få skridt fra Damhus Søen og områderne deromkring, som f.eks. Damhusengen og Grøndalsparken er oplagte til et afbræk fra hverdagen med en lille picnic i det fri. Et skønt område af København som vi her hos EatMore klart vil anbefale dig at undersøge.   

Tæt på restauranten finder du desuden Hvidovre station, Rødovre centrum, KB hallen og Frederiksberg Idrætspark. Kort sagt en yderst central placering som er nem at komme til uanset om det er med tog, bus, metro, bil eller på cykel.