Midt i skønne Beder by tæt på skole, station og Jordbrugets uddannelsescenter, finder du dette klassiske pizzeria – Beder Pizzeria. Her serveres alt fra de klassiske pizzaer over indbagte pizzaer til deres specialpizzaer. Beder pizzerias speciale er muligheden for at bestille pizza med dobbeltbund, den er du simpelthen nødt til at prøve!

Snyd ikke dig selv for den oplevelse. Men det er ikke det eneste, som Beder Pizzeria er kendt for, de laver også flere varianter af deres helt særlige italienske halvmåne sandwich.

Er du til dressing på din pizza, så får du hos Beder Pizzeria deres helt egen hjemmelavede dressing. Kom ind til Beder Pizzeria og find din favorit uanset om det er en almindelig pizza, en pizza med dobbeltbund eller en af de specielle italienske sandwichs.

En del menuer fås i almindelig størrelse og familiestørrelse, så bestil lige det, som du har behov for. Uanset din smag, vil du hos Beder Pizzeria finde en variant som bliver din ny favorit, her er meget at vælge imellem.

For at fuldende et hyggeligt arrangement, kræves der naturligvis også drikkevarer. Også dette kan Beder Pizzeria naturligvis hjælpe dig med, da de har et godt udvalg i de klassiske drikkevarer. Bestil online her på siden og nyd din Take Away mad om kort tid. Hent den selv hos Beder Pizzeria eller læn dig tilbage og lad dem bringe maden ud til dig.