Hvis du er på udkig efter et stort udvalg af take away mad, så skal du bestemt se nærmere på menuen hos Byens Take Away i Middelfart. Måske har du endnu ikke bestemt hvad du har lyst til at spise i dag, eller måske er familiens ønsker til take away meget forskellige – Uanset grunden til ønsket om mange retter, så er vi sikre på, at I nemt finder hvad I ønsker her hos Byens Take Away i Middelfart.  

Så snup en hyggelig aften uden at skulle tænke på at handle, lave med og rydde op! En aften med fokus på samvær, familiehygge og god mad tilberedt af friske råvarer. Disse aftener er så vigtige for os alle og de fleste af os burde nok være bedre til at prioritere dem... Et lille boost og afbræk i hverdagens rutiner kan lette de næste dage meget.  

Se det komplette menukort igennem her. Bestil så de retter I ønsker og slap af lige indtil maden bliver levet til jeres hoveddør. Alternativt er I naturligvis også velkomne til selv at afhente mad i restauranten, såfremt I synes I trænger til lidt frisk luft.  

Byens Take Away sætter en stor ære i kvalitet og god service! Når man ser på de flotte anmeldelser her på siden, er det tydeligt, at mange af jer fantastiske kunder har lagt mærke til denne service og kvalitet, for den samlede karakter er høj og der er dejligt mange anmeldelser at lave et gennemsnit på. En restaurant, som vi her hos EatMore er stolte af at samarbejde med.  

Har du lyst til at skrive din egen bedømmelse efter du har fået mad fra restauranten, er du meget velkommen til det. Vi er superglade for alle bedømmelser og ved, at mange kunder er glade for at kunne læse andre kunders mening om de enkelte restauranter. Vi har intet at skjule, så læs endelig med.  

På menuen hos Byens Take Away finder I mange varianter af pizza - italienske pizza, gourmet pizza, indbagt pizza og pizzasandwich. Men restauranten har meget andet end pizza - Prøv en af vore frisklavede pasta- eller ris retter, en klassisk grill ret, en hjemmelavet burger,  en durumruller, et pitabrød, en baguette, en sandwich, forskellige snacks eller..... Ja, vi kan næsten blive ved. Men se selv menuen igennem og bestil nemt og lige til de ønskede retter online her på siden og medarbejderne hos Byens Take Away klarer resten. 

Byens Take Away er placeret centralt i Middelfart, stort set midt mellem stationen og Algade, som er shopping gaden i Middelfart. I nærheden finder du også Lagkagehuset, Middelfart apotek og Middelfart Sparekasse. Der er parkering uden for restauranten, så det er supernemt for dig at afhente den frisklavede take away mad! Men husk nu, restauranten leverer også meget gerne maden helt hjem til din hoveddør. 

I Middelfart kan vi anbefale dig at se nærmere på det smukke havneområde med Kulturøen. Eller I kan nyde en fantastisk udsigt fra toppen af den gamle Lillebæltsbro - Bridgewalking.