Døstrup Landevejskro & Motel byder dig hjerteligt velkommen. Motellet er et smukt og klassisk et af slagsen med masser af liv, sjæl og charme. Det er beliggende i den lille hyggelige landsby, Døstrup, lige syd for Skærbæk i Sønderjylland.  

De smukke gamle bygninger passer perfekt til den klassiske danske menu, som er hvad du finder på menukortet. Hele menuen serveres i restauranten men leveres også som take away via siden her. 

Nogle af de helt klassiske retter, som du finder på menuen er: Et udvalg af smørrebrød, stort stjerneskud, en god dansk bøf, lækre tarteletter, smuk rejecocktail, fantastisk T-Bone Steak, friske Stegt Rødspætte og en klassisk fiskefilet. Alle retter tilberedes på traditionel dansk vis og restauranten lover dig derfor en smagsoplevelse helt i top.  

Til en god middag hører naturligvis også drikkevarer. Dem er der også et godt udvalg af her på menukortet, hvad enten du spiser i restauranten eller bestiller din mad som take away.  

Du finder bl.a. et flot udvalg i forskellige vine. For at gøre det så nemt for dig som muligt, har vi her på siden gjort lidt ekstra ud af at beskrive de enkelte vine, så du nemt finder lige den vin, som falder i din smag.  

Ud over forskellige vine, finder du også et godt udvalg af sodavand og en del forskellige øl, her under forskellige øl fra Grimbergen, Tuborg, Fuglsang og naturligvis en god fadøl.  

Er du på tur med familien om eftermiddagen og ønsker en lille pause på turen, har Døstrup Landevejskro & Motel et stort udvalg i varme drikkevarer og kage til, så kom forbi og se udvalget, eller bestil det her på side, så gør restauranten det klar som take away, så I kan få det med videre på jeres tur. Du finder f.eks. altid Irish Coffee, Espresso Chocolat, varm kakao, the og almindelig kaffe på menuen.  

Døstrup Landevejskro & Motel er yderst smukt placeret midt i landsbyen Døstrup, som er beliggende lidt uden for Skærbæk i det sønderjyske. I Døstrup finder du også en togstation, som nemt fører dig til/fra Tønder, Ribe og Esbjerg. Stationen er beliggende få skridt fra motellet. Men er du i bil, er der naturligvis også gode parkeringsmuligheder lige ved restauranten og motellet.  

Så her er rig mulighed for en lille pause fra hverdagen. Besøg motellet og den skønne natur i nærområdet - Marsken, Rømø og smukke Tønder by. 

Er du lokal, så er du naturligvis også altid velkommen i restauranten. De hjælper gerne med aftensmaden på de travle dage. Bestil nemt som take away her på vores mobilvenlige side.