Har du mod på noget nyt og spændende takeaway mad? Så vil vi klart anbefale dig at prøve den spændende og velkrydrede mad hos fra Indien. Bestil den nemt og sikkert her hos India Imperial i Birkerød

Det indiske køkken er verden over værdsat for den fantastiske brug af mange forskellige urter og et utal af alsidige og interessante krydderier. Derfor kan vi hos denne restaurant med garanti love dig en helt særlig smagsoplevelse, som helt sikkert vil give jer noget at snakke om, og skabe gode minder for dig og dine. 

De passionerede og engagerede kokke hos India Imperial elsker deres arbejde – Alle retter fra det Indiske køkken tilberedes med stor lidenskab og kærlighed til landet og traditionerne derfra. Hos India Imperial bliver der ikke gået på kompromis med kvalitet eller traditioner! Alle råvarer er naturligvis friske og udvælges særligt til hver en ret. De mange krydderurter er ligeledes friske og ofte anvendes desuden friskkværnede krydderier. Alt sammen er med til at skabe en fantastisk og autentisk oplevelse fra det indiske køkken.  

Lad dig inspirere her i det spændende og omfattende menukort og bestil så nemt og sikkert de retter, som tiltaler dig mest. Der er så mange forskellige retter og smagsvarianter, at du hos India Imperial nemt finder nye og spændende retter hver gang du bestiller takeaway. På menuen finder du både retter, som er kendte i hele Indien, men også særligt udvalgte egnsretter, som du måske ikke ser hos mange andre restauranter. En restaurant, som vi her hos EatMore helt sikkert kan anbefale dig at prøve. 

Hos India Imperial mener de, at god mad kan være med til at samle mennesker. God mad ligger op til hygge og en god snak under afslappede former. Prøv selv, bestil takeaway her på siden. Læn dig så tilbage og slag af indtil maden bliver leveret og du kan nyde den med gode venner, din familie eller hvem du nu ønsker at nyde den sammen med.  

Er du til vegetarmad, er det indiske køkken også superspændende, da mange af retterne helt naturligt er fantastiske, velsmagende vegetarretter.

India Imperial, Birkerød, er beliggende i Bistrup, en mindre by, som er beliggende syd for Birkerød. Herfra er der ikke langt til de grønne områder omkring Furesø og de grønne områder Vaserne. Restauranten nås nemt med både bil, cykel og offentlig transport via Birkerød station. 

Har du selv en restaurant, som du ønsker, skal være en del af EatMore familien, så kontakt os endelig. Send os en besked via siden "tilmeld restaurant" og lad os se på hvordan vi bedst kan hjælpe dig.