Er du på udkig efter super velsmagende sushi i Sønderborg eller omegn, så tag et kig på menuen her hos Niso Sushi. Restauranten er den perfekte take away leverandør til dig, som bare elsker fantastisk sushi

 På menuen hos Niso Sushi finder du alle de kendte, smukke og velsmagende varianter af sushi i skøn forening. Vi kan f.eks. nævne følgende varianter: Futo maki, sashimi, ura maki, nigiri og hoso maki. Men husk, dette er “kun” de overordnede grupper. Til her af disse typer, finders der forskellige varianter af fyld, så der er virkeligt meget forskellig sushi at vælge imellem. Alle naturligvis tilberedt med stor omhu og af friske råvarer.  

 Skal det være supernemt at bestille take away, har Niso Sush forberedt færdige menuer med forskellige slags sushi. På den måde kan du nemt få smagt flere forskellige, og for dig, måske nye stykker sushi. Du kan vælge menuer ud fra de antal mennesker I er, eller ud fra den type sushi, som er din favorit. Eller du kan vælge en menu og prøve lidt nye varianter, og så supplere med en pakke af dine yndlings sushi.  

For at gøre din sushi middag komplet, vil vi klart anbefale dig at bestille drikkevarer med fra Niso Sushi. Restauranten har nemlig udvalgt særlige varianter af drikkevarer, som de synes passer perfekt til sushi. På menuen finder du f.eks. de japanske øl - Iki, Asahi, Kirin ichiba, Sapporo og Tsingtao. Er du ikke lige til øl kan vi anbefale den japanske drik Sake. Og til børnene kan vi anbefale de fantastiske drikke fra Naturfrisk, skønne økologiske drikke fra Fyn. Endnu et bevis på, at de hos Niso Sushi, har taget en beslutning om, kun at servere fantastisk mad og drikke.  

Vi kan derfor med garanti love dig, en fantastisk smagsoplevelse med take away sushi fra Niso Sushi. Restauranten er beliggende på Store Rådhusgade 3 i centralt i Sønderborg. Denne placering er super i forhold til afhentning af take away. Restauranten ligger tæt på Borgen shopping og ligeledes tæt på Sønderborg Slot hvorfra der kan nydes en fantastisk udsigt over Als sund og Sønderborg bugt. Placeringer er desuden også super i forhold til shopping på Sønderborgs hyggelige gågade. Sidst men ikke mindst, er restauranten beliggende stort set nabo til Sønderborg Rådhus.