Vores fantastiske samarbejdspartner Oasen Pizza, finder du på adressen Perlegade 68, 6400 Sønderborg. En skøn samarbejdspartner, som vi gerne fremhæver og som er populær i lokalområdet. Se blot på alle de fantastiske bedømmelser, som du nemt finder her på siden – Over 700 bedømmelser og næsten fuldt antal stjerner. Så her kan du godt forvente en høj grad af service og kvalitet på alle parametre – Kvalitet, kundeservice og levering.  

På menuen hos Oasen Pizza finder du et virkeligt skønne, velsmagende og varieret udvalg af mættende retter. Mad som alle bliver i godt humør af at spise. Menuen indeholder et stort udvalg af pizza - Italienske, mexicanske, indbagte og de små børnepizzaer. Dertil kommer et skønt udvalg af ruller og sandwich, frisklavede pitabrød, sprøde nachos, lækre grillretter, mange forskellige burgere, friske salater og klassiske pastaretter. Her er rigeligt at vælge imellem for alle, så vi tør godt love smil og glæde når du fortæller at maden i dag står på takeaway mad fra Oasen Pizza.  

Samtidig med, at I vælger jeres mad her på siden, kan I også nemt vælge, som I ønske maden leveret hjem eller selv ønsker at hente den her hos os i Perlegade. I skal være hjerteligt velkomne. 

Var det alligevel ikke lige pizza eller de andre retter hos Oasen Pizza du var på udkig efter, så har vi heldigvis også mange andre skønne samarbejdspartnere i Sønderborg. Der er f.eks. restauranter som servere mad fra det Amerikanske køkkenkinesiske retter, mad fra det libanesiske køkken, frisk sushi og spændende tyrkiske specialiteter. Ja, Sønderborg har virklig meget at byde på.

Oasen Pizza er beliggende i gågaden i Sønderborg. Tæt på Føtex og kun en lille gåtur fra Borgen Shopping. Sønderborg er beliggende lige ned til smukke Alssund, hvor ved du også finder Sønderborg Slot. En halv times kørsel fra Sønderborg finder du den spændende oplevelsespark Danfoss Universe og Historiecenter Dybbøl banke.