Er du til thailandsk mad og stemning? Så vil vi anbefale Poonchai Thai Restaurant kbh midt i København 1650. Restauranten er faktisk så centralt placeret, at dens nærmeste nabo er Københavns Hovedbanegård. Så her er det utroligt nemt at komme til og fra restauranten, uanset om du er med tog eller bus. Restauranten er smukt indret med thailandsk tema, som fuldender oplevelsen ved et besøg på restauranten, også selvom de evt. “kun” kommer for at hente din take away mad.  

For at du får den allerbedste smagsoplevelse af thailandsk mad som take away mad, har Poonchai 1 Thai Restaurant lavet et menukort specielt til deres take away mad. På dette menukort finder du thailandske retter, som egner sig særligt godt til take away og du vil derfor få den bedste og mest autentiske smag med hjem.  

Mad fra Thailand er kendt for at indeholde friske urter og mange krydderier i stort set alle retter. Thailænderne sætter en ære i en helt præcist afstemt mængde krydderier, så retten er præcist og velafbalanceret med hensyn til surt, sødt, stærkt og salt. Denne evne er en af grundstenene i det thailandske køkken. Da Thailand er et stort land, findes der mange lokale specialiteter og egnsretter. Hos Poonchai 1 Thai Restaurant har de udvalgt klassiske retter fra hele landet, så du findet et stort udvalg af forskellige små retter - Chicken Soup, Springrools, pad thai, chicken wings, nuddel suppe, thai omelet og padpet flæskesteg. 

Med restaurantens yderst centrale placering i København, er den utroligt nem at finde og desuden også nem at komme til og fra, uanset om du er med bil, tog eller bus. I nærheden af restauranten finder du Tivoli, Ny Carlsberg glyptoteket og Nationalmuseet. Ønsker du at nyde maden i skønne grønne områder, men alligevel midt i byen, kan vi anbefale områderne Ørstedparken og Frederiksberg Have . Så er der vist kun tilbage at sige velbekomme.