Skal aftensmaden være nem, men stadig spændende i dag? Så finder du her hos Prins Pizza & Grill i 6200 Aabenraa et stort og varieret menukort med velsmagende takeaway retter!  

Her finder du nemt mad til hele familien! Du finder klassiske pizza varianter som italiensk pizza, indbagt pizza, ostepizza og til og med flere vegetarpizzaer. Men hos Prins Pizza & Grill finder du også mere spændende pizza varianter som den mexicansk pizza, mozzarella pizza til osteelskeren, græsk pizza, parma pizza, hollandsk pizza, pizza med salat og flere forskellige vegetar pizzaer. Men Prins Pizza & Grill har, som navnet antyder meget mere end pizza på menuen! Her finder du også skønne retter som durumrulle, alle de klassiske grill retter, sprøde nachos og mange fantastiske burgere. Kort sagt mad som vil glæde hele familien.  

Hos Prins Pizza & Grill sætter alle medarbejdere en ære i service og kvalitet, så her kan du godt forvente velsmagende mad serveret med et smil. Har du særlige ønsker til en menu, er det blot at gøre restauranten opmærksom på det, og så vil de tage hensyn til dette. Skriv blot en kommentar i noten når du bestiller via siden her, så bliver maden præcis som du ønsker den skal være.  

Skriv meget gerne om din oplevelse af restauranten når du har fået med derfra. Din bedømmelse hjælper både restauranten og fremtidige kunder, så den har stor betydning for mange! Vi, her hos EatMore, takker på forhånd for den tid du bruger på det.  

Husk, at alle bestillingssider her hos os er mobilvenlige, så du bestiller nemt takeaway uanset hvor du er, du behøves hverken pc, iPad eller lignende, blot du har en mobil ved hånden er du godt på vej til god og velsmagende aftensmad. En ekstra finesse her på siden, er at du ved alle pizza varianter nemt selv kan til- og fravælge hver enkelt ingrediens, så din pizza bliver lige som du synes den smager bedst.  

Prins Pizza & Grill er beliggende lige ved en af de større indfaldsveje i Aabenraa, Løgumklostervej, og er derfor supernem at komme til og fra hvis du selv ønsker at hente den bestilte mad. Der er desuden parkering lige ved restauranten.  

Aabenraa er en skøn og aktiv by med gågade, Arena Aabenraa, Søfartsmuseum, kunstmuseet Brundlund Slot, den velgørende organisation “Et hjerte for alle”, mange foreninger og flere store kendte firmaer. Ønsker du at spise din mad i skønne grønne områder kan vi anbefale en picnic ved Brundlund slot, i de mange skove omkring Aabenraa eller sammen med en tur i High Park som er beliggende lige nord for Aabenraa.  

Velkommen til Prins Pizza og Aabenraa.