Hvis du er på udkig efter sund take away og befinder dig i nærheden af Aarhus C, så synes vi helt klart, at du skal tage et kig på menuen her hos Seacrets Seafood.  

Her finder du et hav af skønne retter med fisk og skaldyr i alle afskygninger. Kokkene brænder for denne køkkentype og eksperimenterer derfor hele tiden og udvikler nye smagfulde retter. Derfor kan vi godt love dig en helt fantastisk smagsoplevelse med take away fra Seacrets Seafood.  

Så ja, du kan sagtens få sund take away. Faktisk anbefaler sundhedsstyrelsen at man spiser fisk flere gang om ugen, så hvad venter vi på. Bestil din næste og sunde take away lige her på vores mobilvenlige bestillingsside! Vi lover dig, det bliver en fantastisk smagsoplevelse. 

På menu hos Seacrets Seafood finder du (næsten) udelukkende super velsmagende retter med fisk og skaldyr. Og vi skriver “næsten” udelukkende, for restauranten har også tænkt på børnene og vegetarerne, så du finder enkelte retter kun med grønt og en enkelt børneret med kylling. Disse valg er truffet for at gør det ekstra nemt at bestille take away til hele familien fra samme restaurant.  

Der er virkeligt mange lækre og velsmagende retter på menukortet, så det er svært for os at fremhæve nogen, men vi vil alligevel anbefale dig f.eks. at prøve: Grillet fisk, med kogte grøntsager, koriander, mandler, cashewnødder og serveres med middelhavet salat. Eller hvad med den klassiske spanske Paella: Ris blandet med pillede rejer, seafood mix, gulerødder, ærter og specielle krydderier, pyntet med seafood mix, muslinger, fiskefilet og rejer.  

Men som sagt, menuen er omfattende og der er udelukkende lækre retter at vælge imellem. Bestil lige den menu du har lyst til i dag, og lad restauranten sørge for resten. Afhent din take away i restauranten, eller lad dem levere din mad lige til din dør.  

Du finder Seacrets Seafood på adressen Fredensgade 54 i Aarhus C. Vi lover dig, at restauranten hver dag står klar med friske råvarer for at give dig en helt særlig smagsoplevelse med mad fra havet.  

Restauranten er beliggende tæt på Aarhus station, Aarhus Rådhus, Bruuns Galleri, DGI-Huset og Aarhus gågade.