Hos Shahi Pakwaan kan du bestille Indisk mad, så autentisk som det kan blive, uden for Indien! Vi lover dig, at du bliver glad af denne skønne mad! 

Shahi Pakwaan er så passionerede omkring deres traditioner og køkken, at de har satset alt på den indiske mad. Dette er også grunden til, at du kun finder Indisk mad på deres menukort. Til gengæld har de utroligt mange forskellige retter at vælge imellem. Indien er jo et stort land, så der er mange spændende regionale retter at vælge imellem. Derfor er vi her hos EatMore også helt sikre på, at du nok skal få en favorit ret mellem de indiske retter.  

Hos Shahi Pakwaan er alt, det vil sig, forretter, hovedretter, dessert og tilbehør indisk, så her har du mulighed for at bestille et komplet måltid take away efter indiske traditioner. Det eneste Shahi Pakwaan har “snydt” en smule med, er drikkevarerne. Den kendte indiske Mango Lassi er naturligvis med på menuen, men da Shahi Pakwaan ved hvor populære de klassiske sodavand som Coca-Cola, Fanta, Carlsberg Sport og Sprite er, har de også dem på menukortet.  

Der er som sagt mange retter at vælge imellem, så se gerne menukortet igennem. Skal vi inspirere lidt, vil vi lige fremhæve: Samosa, Papadum, Pakora med kylling, Tandoori Chicken, Butter Chicken, Lamb Tikka Masala, Keema Masala, King Prawn Vindaloo og Biryani med kongerejer.  

Det indiske køkken er kendt for at bruge mange grøntsager, og det er derfor oplagt også at have en del retter til vegetarer på menukortet, så det finder du naturligvis også hos Shahi Pakwaan. Vi kan anbefale at prøve Aalo Chana, Palak Paneer, Karahi Paneer og en lækker indisk salat. 

Indien er kendt for et omfattende middagsbord med mange små retter. Derfor vil det være oplagt at vælge en af de små tilbehørsretter til din take away mad. Under menuen tilbehør kan du f.eks. vælge mellem Naan brød med eller uden hvidløg, Raita, Mango Chutney, mango pickles eller Chapati.  

Shahi Pakwaan restaurant er placeret på Vesterfælledvej 8, i 1750 København V. En god og central placering tæt på smukke Frederiksberg Have og det skønne naturområde Amager Fælled. Oplagte områder at nyde din take away mad i, når vejret er skønt og sammen med gode venner.  

Yderst tæt på Shahi Pakwaan  finder du desuden Carlsberg, Carlsberg Museet, Vega og Børnehuset Colombus. Så man må sige, at Shahi Pakwaan virkelig er centralt placeret i København V. Det er nemt at komme til og fra restauranten, uanset om du er til fods, bus, metro eller S-tog, så er er det virkelig nemt at afhente din take away mad.  

Var det alligevel ikke Indisk du havde lyst til i dag, finder du her en oversigt over de forskellige køkkentyper. Du har også mulighed for at søge efter en restaurant nær dig via forsiden eller via bynavn. Hos EatMore, skal det være nemt at bestille take away! Dette er også en af grundene til, at vores side er mobilvenlig, så du nemt kan bestille mad fra mobilen.  

Velkommen hos EatMore og Shahi Pakwaan.