Er du til spændende, yderst velsmagende mad, så vil vi klart anbefale dig at bestille mad fra: Thai Street Food i Odense midtby. Indehaveren af det lille street food køkken hedder Noo, og hun stammer oprindeligt fra det nordøstlige Thailand. Derfor kan vi med garanti love dig en helt fantastisk autentisk smagsoplevelse fra det thailandsk køkken hos Thai Street Food.  

Noo har haft sin egen thai-restaurant i mere end 10 år, og har derfor også stor erfaring i, at tilpasse retterne en smule, så de passer til de danske smagsløg, men stadig med respekt for de originale retter. Så spring ud i det og smag noget nyt og spændende take away. Vi lover dig, at du bliver glade for det og helt sikkert vender tilbage til Noo’s fine lille street food køkken på Odense gågade. 

Noo sætter en stor ære i, at maden skal være autentisk og både smage og se ud som hos de originale små fantastisk, men simple street food køkkener. Derfor får Noo også specielle varer hjem direkte fra Thailand samt sørger for, at de lokale ingredienser, som anvendes i retterne altid er friske. Noo brænder for sit lille street køkken og du vil derfor altid få et kæmpe smil med på vejen når du henter din mad. Thai Street Food er en skøn lille oase midt i Odense, som man med garanti bliver i godt humør af at besøge.  

Thai Street Food er beliggende på gågaden midt i Odense by. Thai Street Food er det oplagte sted at slutte af efter en dag med sightseeing i Odense. Tæt på Arkaden finder du f.eks. Kunstmuseum Brandts, Odense Teater, Fyens kunstmuseum, H.C. Andersens hus og naturligvis Odense midtby med spændende butikker, hvor der er rig mulighed for at handle. Er vejret godt og vil du i stedet nyde din take away på en picnic, vil vi foreslå områderne Klosterhaven, Kongens have og Munkemosen. Skønne små oaser i den fynske hovedstad Odense. 

Bor du i Odense kender du sikkert allerede Thai Street Food, hvis ikke, så kom endelig ind og smag på maden. Bestil nemt din take away fra Thai Street Food via siden her og Noo vil glæder sig til, at lave fantastisk mad til dig. Velkommen.