Her hos Valentino Restaurant i Kolding finder du skønne klassiske takeaway retter som italiensk pizza, mexicansk pizza, indbagt pizza, børnepizza, pastaretter, forskellige salater, hjemmelavede durum, hjemmelavede pitabrød og hjemmelavede sandwich.  

Her bliver kvaliteten af råvarerne sat højt og tilberedningen af maden er i top. En smags- og serviceoplevelse, som skal opleves. Spis i den hyggelige restaurant hvor du vil blive serviceret af de venlige medarbejdere eller bestil de ønskede retter som takeaway via siden her, og så har restauranten dem klar til afhentning i restauranten på det ønskede tidspunkt.  

Da restauranten er beliggende centralt i Kolding, men stadig tæt på en af de store ringveje, er det supernemt at komme til og fra restauranten, uanset om du ønsker at spise i restauranten eller blot stopper forbi for at hente den bestilte takeaway. Så her er du helt sikker på at komme hjem med frisk, varm og velsmagende mad lige til at spise efter en travl dag hvor energien eller tiden måske ikke lige er til at stå i køkkenet. Ja, de dage kender vi alle sammen. 

Eller måske du er på udkig efter et nemt måltid til en picnic i det grønne som turist i Kolding? Så kan vi klart anbefale de smukke og centrale områder omkring Kolding Hus og slotssøen. Disse er beliggende i gåafstand fra restauranten. Men Kolding har også mange andre spændende seværdigheder så du får nemt en dag til at gå i Kolding, som kan afsluttes med restaurantbesøg eller takeaway fra Valentino Restaurant. Af seværdigheder i Kolding kan vi nævne Trapholt, Geografisk have, de gamle huse i Kolding midtby og naturligvis det tidligere nævnte Kolding Hus.  

Er du mere på udkig efter andet takeaway i Kolding, finder du også nemt det ved at følge disse link: Grill mad i Kolding eller f.eks. tyrkisk mad i Kolding.