Bestil Dagligvarer Takeaway!

Dagligvarer

Vi gør hvad vi kan, for at gøre din hverdag nemmere 

Her hos EatMore gør vi alt hvad vi kan for at gør din hverdag så nem som mulig. Vi kender nemlig alt til hvor travl en hverdag kan være med arbejde, skole, fritidsaktiviteter, foreningsarbejder, madlavning, lektier og meget, meget mere.  

Derfor glæder vi os hver dag over, at vi, sammen med vore fantastiske samarbejdspartnere i hele landet, kan hjælpe netop dig med super nem, velsmagende og mættende take away på de dage hvor du har mest travlt. Eller på dage hvor du bare ønsker at slappe af med nem take away mad sammen med dig selv og en god film, sammen med familien eller hvad du nu lige trænger til.  

Men vi vil mere end det... 

 

Derfor... 

På sigt ønsker vi, også at kunne tilbyde dig dagligvarer som take away.  Ville det ikke være fantastisk at få de manglende dagligvarer leveret som take away, så du ikke skal på cyklen eller starte bilen for at hente de ting du lige mangler? Tænk at nyde tiden med familien i stedet for at brugde den på igen at vandre mellem hylderne i dit lokale supermarked for efterfølgende at slæbe fyldte poser hjem.  

Så langt er vi dog ikke endnu, men tro os, vi arbejder på det. Og så snart vi har de rette samarbejdspartnere klar, vil de fremgå af denne side.  

Du kan naturligvis også vælge at følge os på sociale meder, som f.eks. vores Facebook. Der orienterer vi også løbende om nye køkkentyper, konkurrencer og meget andet.  

 

Nyd tiden mad dem du holder af 

I mellemtiden glæder vi os over, at vi hver dag kan hjælpe dig med nem mad til hele familien uanset hvilken ret i ønsker og om maden skal være vegansk, vegetarisk eller måske økologisk.  

For som du allerede ved, så har vi et kæmpe udvalg af køkkentyper at vælge imellem og et helt hold af fantastiske restauranter i hele landet som vi er stolte af, at arbejde sammen med, for at kunne gøre din hverdag nemmere.  

Så benyt muligheden for at forkæle dig selv og din familie lidt i hverdagene. Find din lokale take away leverandør ud fra søgefunktionen på forsiden af EatMore eller vi vores liste over alle byer.  

Hjerteligt velkommen hos EatMore. 

Hvad har du lyst til?

Burger
Tyrkisk
Italiensk
Glutenfri
Vegetarisk
Indisk

Dagligvarer Takeaway