Broager Pizza & Grill er din helt lokale leverandør at alle de gængse takeaway retter, som du nemt bestiller online her på siden.  

Men Broager Pizza & Grill er det, som vi vil kalde specialister på pizza, her finder du spændende, nye varianter som du ikke finder mange andre steder. Så uanset om du ønsker en klassisk pizza eller om du ønsker at prøve noget nyt, så står Broager Pizza & Grill klar til at servere de skønneste retter for dig.

På menuen finder du f.eks. italiensk pizza, mexicansk pizza, deep pan pizza, indbagt pizza og vegetar pizza. Men du finder også retter som salat, pasta, grill, sandwich og burgere. Kort sagt alt hvad der skal til for at gøre alle i familien glade og mætte. Husk, hos Broager Pizza & Grill bestiller I nemt alle de skønne drikkevarer sammen med jeres mad. Her finder I bl.a. mærker som Coca-Cola, Sprite, Fanta, Cocio, Øl og vin. Alt hvad I skal bruge til en hyggelig sammenkomst med familie eller venner.

Broager Pizza & Grill er beliggende midt i Broager på Broagerland. Ikke langt fra Gråsten og Sønderborg. I dette skønne område er der rig mulighed for udflugter i det grønne. Bestil mad online og tage på tur. Vi kan bl.a. anbefale Cathrines Minde teglværk lige uden for Broager, Gråsten slot og slothave i Gråsten, Dybbøl banke i Dybbøl og Sønderborg slot i Sønderborg. Broager er en fantastisk by med et godt sammenhold, bestemt også et besøg værd som turist i området.

Var det alligevel ikke pizza I kunne tænke jer i dag, så finders der andre muligheder, som sushi, wok og Libanesisk i dit nærområde. Find dem nemt her på siden.