Er energien opbrugt for i dag men sulten har meldt sig? Så bestil skøn mad til hele familien fra Byens Burger i Randers lige her og tage den med på vej hjem fra arbejde eller hvornår det nu passer dig.  

Vores skønne samarbejdspartner i Randers står hver dag klar til at hjælpe dig og din familie i en travl hverdag, så I kan nyde nogle hyggelige timer sammen uden at skulle tænke på madlavning. Lidt selvforkælelse i en travl hverdag betyder så meget, så husk tid til dig selv og hinanden.  

Menuen hos Byens Bruger består naturligvis af mange forskellige velsmagende burgere. Alle burgerne er tilberedt med hjemmelavet bøf og hjemmelavet dressing samt et godt udvalg af friske grøntsager, præcist som en god burger skal være. Du kan bestille en burger i nøjagtigt den størrelse du ønsker det. Skal den være med en 100 grams bøf? 200 gram? Eller 600 gram til den virkeligt sultne håndværker. Vi lover, at hos Byens Burger kan alle blive mætte af en enkelt menu.  

Men gode velsmagende burgere er ikke det eneste på menuen hos Byens Burger. Nej her finder, du også retter som pita, ruller, grillretter og flere slags pizzaer. Derfor kan vi med garanti sige at hos Byens Burger finder alle mad de kan lide og som de bliver mætte af.  

Du bestiller nemt de ønskede retter her på siden, så klarer Byens Burger resten for dig også levering såfremt du ønsker det.  

Du finder Byens Burger på adressen Storegade 12, 8900 Randers C. En placering som er nem at komme til og fra når du henter den bestilte take away.  

Randers er en skøn by, som man nemt kan bruge et par dage i. Et par afslappende dage med take away mad og masser af sightseeing. Se f.eks. nærmere på: Randers Spejdermuseum, Slotscentret, Randers Kulturhus og Randers Regnskov.