Muddi´s Corner - En hyggelig kombination af cafe og restaurant i Odense V, hvor du også har mulighed for take away. Uanset om du spiser i restauranten eller henter maden som take away, står køkkenet klar til, at lave maden til dig, præcist som du ønsker den skal være. Se bare alle de fine anmeldelser på Muddi´s Corners Facebook side.  

Menukortet er inspireret af Mellemøsten det arabiske køkken. Så her finder du sund, spændende, krydret og nærende mad. Som inspiration kan vi her nævne nogle af de klassiske retter. Manaish, Shawarma, Kebab, durum og pita i flere varianter. Men restauranten er ikke kun leveringsdygtig i god mad, nej, her finder du også en et stort udvalg i kaffe, milkshakes, limonade og sodavand. 

Du kan sammensætte menuen helt som du ønsker og efter dine egne smagsløg. Retterne kan kombineres på mange måder, så det er bare at vælge.  

Som nævnt er retterne hos Muddi´s Corner inspireret fra det arabiske og mellemøstlige køkken, så måske vi lige skal forklare nogle af retterne her. Der er virkelig mange spændende retter i disse lande.  

Manaish – En rund, flad dej lidt lige som en pizza eller en focaccia. Som topping anvendes ofte krydderurter, sesam, oregano og lignende, men en manaish fås også som i en mere fyldig udgave, som fortrinligt passer til frokost. Disse er toppet med ost, lam eller andet kød.  

Shawarma – Oprindeligt skiver af lammekød som blev sat på et spyd, som derefter blev grillet mens det roterede. I dag anvendes der også andre slags kød til retten. Efterhånden som man skal bruge kødet, skæres der små strimler af det yderste, som er mest grillet. Kødet anvendes i pita, duram, burgere og lignende.  

Durum – Bedre kendt som en durumrulle eller rullekebab. En durum er en madpandekage som man kan fylde med alt muligt forskellige fyld alt efter hvad man har lyst til. Typisk fyldes de med kebab, salat, kylling, shawama, falafel og en form for dressing. En ret, som er meget nem, at tage med når man er på farten og trænge til lidt at spise. Rigtig fast food.  

Ovenstående er dog kun et lille udvalg af menuen hos Muddi´s Corner. Se hele menuen her på siden, hvor fra du også nemt bestiller maden som take away. Er der enkelt i familien, som måske ikke er så modige, så fortvivl ikke, Muddi´s Corner har også enkelte pizzaer og børnemenuer på menuen, som ligeledes kan bestilles som take away her på siden.  

Du finder Muddi´s Corner på Middelfartsvej i Odense. Herfra er der ikke langt til Odense Isstadion, Odense Stadion og Tietgen handelsgymnasium. Der er desuden kun en ganske kort cykeltur til Odense Universitetshospital og Odense midtby

Men husk, har du behov for udbringning, så klarer Muddi´s Corner gerne det for dig. Du kan se mere om åbningstider og muligheder for udbringning her på siden.