Ønsker du en helt særlig smagsoplevelse? Så hent dit næste måltid take away mad hos Poonchai Thai Restaurant Amager, som er beliggende på Amager Boulevard 128, 2300 København S. En god og central placering i den livlige ende af smukke Amager.  Uanset hvordan du skal hente din take away mad, kommer du nemt til og fra restauranten med bil, bus eller metro.  

Restauranten er smukt og autentisk indrettet, så selv når du henter din take away mad, kan du ikke undgå at få en bid af den thailandske stemning med.  

Hos Poonchai 2 Thai Restaurant sætter de en ære i at give dig den helt optimale kulinariske oplevelse. Derfor har de to forskellige menukort. Et som er optimalt til servering i restauranten og et som er optimalt til take away. På menukortet til take away, har de særligt udvalgt retter, som kan tåle transport og stadig ser indbydende ud og smager som sad du og spiste den fra en tallerken i restauranten. Denne ekstra indsats, har Poonchai 2 Thai Restaurant som skrevet gjort for at give dig som kunde og gæst den allerbedste smags oplevelse så tæt på det autentiske thailandske køkken som muligt. Så prøv endelig mad fra denne restaurant, og bliv en fantastisk smagsoplevelse rigere.  

Det thailandske køkken er kendt for at anvende mange forskellige friske krydderurter og krydderier. Dette giver et hav af muligheder for spændende krydret mad i alle afskygninger, men samtidig er det thailandske køkken kendt for altid at have en utroligt god afstemt mængde krydderier i hver ret, så retten fremstår velafbalanceret hvad angår smagene surt, sødt, stærkt og salt. En velsmagende mundfuld fra ende til anden hele retten igennem.  

Thailand er et stort land, og dette er en af grundene til, at der findes så mange egnsretter. En del af disse er nu så populære, at de er kendt i hele verden. Derfor finder du også disse retter på menukortet hos Poonchai 2 Thai Restaurant. Lad os f.eks. nævne: Forårsruller, kyllingevinger, nudelsupper, thai omelet, kylling suppe, pad thai og padpet flæskesteg. 

Poonchai 2 Thai Restaurant ligger godt placering på Amager. Ja faktisk i den nordlige del hvor du også finder skønne, grønne områder hvor det vil være oplagt at nyde sin take away mad. Ikke langt fra restauranten finder du de grønne områder ved med udsigtspost ved Syddyssen, lige ud til Stadsgraven i København, Amager fælled og englandsparken.