0

restauranter i 1125 København K

Danmarks smukke hovedstad, København, en by under konstant udvikling siden ca. År 800! Her i byen finder du alt hvad du overhovedet kan forestille dig at spændene takeaway! Som inspiration kan vi nævne mad fra følgende køkkentyper og lande - Grill, indisk, italiensk, kinesisk, nepalesisk, pizza, thailandsk, vegetarisk og vietnamesisk.  

København er med sine ca. 1.331.000 indbyggere klart Danmarks størst by, eller rettere sagt byområde. Det vi i daglig tale kalder København eller Storkøbenhavn dækker nemlig over flere kommuner og mindre byer, som er vokset sammen med København. En del af København byområdet ligger i Region Hovedstaden, den sydlige del, hører derimod til Region Sjælland. Den mest centrale del af København by er en del af Københavns Kommune. Denne del byen huser ca. 630.000 indbyggere, dette gør kommunen til den mest folkerige kommune i hele Danmark. Et af de mest populære områder i København by er Frederiksborg Kommune. Her bor ca. 104.000 personer på blot ca. 9 km2. 

Fra store dele af København er der en smuk udsigt over Øresund og Amager til Malmø. Både Amager og Malmø er nemme at nå med de broer og tunneller som er bygget, bl.a. Øresundsbroen.  

Københavns historie stækker sig mindst tilbage til ca. år 800. Her var der, på stedet hvor Københavns centrum i dag er placeret, et lille fiskerleje. Derfra udviklede byen sig relativt hurtigt og allerede omkring 1300-tallet var byen en rig og vigtig by for området og landet. Denne udvikling fortsatte og er helt klart medvirkende til, at København har den status som hovedstad, som den har i dag. En hovedstad fyldt med regeringsbygninger, retssale, turistattraktioner, museer, uddannelsesinstitutioner og meget, meget andet. Her finder du f.eks. Folketinget,  Kongehuset og Danmarks Højesteret. Men du finder også Parken, Nationalmuseet, Tivoli, Operaen, Tycho Brahe planetariet, Københavns Rådhus med Rådhuspladsen og Glyptoteket og naturligvis det altid populære Strøget. 

Faktisk så rummer København byrum næsten en fjerdedel, ja faktisk 23%, at alle mennesker i Danmark. Det har altid været og er fortsat populært at bo i Københavnsområdet. I tidernes morgen var mange af forstæderne til København små selvstændige byer uden tilknytning til København. Men med årene har København foretaget en kæmpe udvikling, så man i dag næsten ikke kan forestille sig, at disse byer/bydele ikke skulle være en integreret del af København. Dette gælder f.eks. Valby, Kongens Lyngby og Gentofte.  

Men København er ikke kun mennesker og bebyggelser. I og omkring København findes mange skønne naturområder som f.eks. Amager Fælled, Dyrehaven, Bernstorff Parken, Bellevue Strand og Furesøen. Disse skønne naturområder er oplagte til en picnic, hvor I bare nyder roen, det gode selskab og den medbragte takeaway mad, som I har bestilt her hos EatMore.  

København er bare en skøn og spændende by, som mange har fået øjnene op for, også mange store internationale firmaer, som derfor har valgt at placere sig i byen. Nogle af de helt store og mest kendre er A. P. Møller-Mærsk, Danske Bank, Carlsberg, Novo Nordisk, ISS, Lundbeck, e-Boks, Coop og Pandora.  

De omkringliggende byer er smukt forbundet med København centrum og Hovedbanegården via gode veje, tog, S-tog, Metro, bus og masser af centrale cykelstier. Her kommer du nemt rundt med offentlig transport eller i egen bil. På Amager finder du desuden Københavns Lufthavn, som er nordens største. Dertil kommer den godt udbyggede Københavns Havn.  

Som tidligere nævnt, finder du alt hvad du kan forestille dig af takeaway mad i København. Vi har et godt og varieret udbud af køkkentyper og restauranter. Et eksempel kunne være:

 

Har du en restaurant som du ønsker, skal være en del af EatMore familien, så tøv ikke med at kontakte os på dette link med tilmelding, eller vis linket til ejeren af din favorit restaurant. Vi er altid klar til at inviterer flere ind i EatMore familien. 

Velkommen i København! 

I København K er det enkelt og ligetil at bestille din lækker takeaway mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Vi har samlet nogen af de bedste takeaway restauranter i København K i oversigten. Det er pærelet, hurtigt og sikkert. Såfremt du udvælger og trykker på en af restauranterne, der vises her på siden, føres du videre til restaurantens menukort. Du er nu klar til at bestille din takeaway mad via EatMore.

Velbekomme!