Grill 110 & Sandwich i København S er stedt for dig, som ønsker et kæmpe udvalg i skøn take away mad.  

Hos Grill 110 & Sandwich kan du bl.a. vælge mellem et stort udvalg af danske retter, grill retter, forskellige burgere, spændende retter fra Kina og eksotiske retter fra Thailand. Så her kan vi med garanti sige, at du nemt finder spændende og velsmagende aftensmad til hele familien.  

Det er svært at udvælge retter, men fra det kinesiske køkken vil vi da lige nævne: Andekød i Stærk Krydret Sauce, Kongereje i Stærk Krydret Sauce, wok og stegte ris, som er nogle af de helt klassiske kinesiske retter.  

Det Thailandske køkken byder på retter som f.eks.: Svinekød i stærk rødkarry, kongerejer i stærk rødkarry og oksekød i stærk rødkarry. Har du endnu ikke prøvet mad fra det thailandske køkken, så synes vi har hos EatMore, bestemt du skal springe ud i en ny oplevelse i dag. Vi lover, at du ikke vil fortryde det.  

Ser vi på Grill menuen, så rummer den alle de retter, som vi forbinder med en klassisk grillbar. Det vil sige: Hotdogs i flere varianter, frankfurter, ½ grill kylling med tilbehør, lækre forårsruller, en skøn bøfsandwich, parisertoast og klassiske frikadeller. Så alene i denne del af menuen finder du et varieret udbud af lækker take away mad.  

Grill 110 & Sandwich sætter en ære i kvalitet og god service, så uanset hvilken type take away du vælger i dag, så lover vi, at medarbejderne gør deres allerbedst for at levere velsmagende, frisklavet take away mad til dig, så hurtigt de kan.  

Restauranten er beliggende på adressen Øresundsvej 110, 2300 København S. Stort set midt mellem Lergravsparken og Øresund Metro station, lige midt i Sundbyvester på smukke Amager og ikke langt fra Naturcenter Amager Strand. Det er altid skønt med en gåtur efter et godt måltid mad.

Velkommen hos EatMore og vores fantastiske samarbejdspartner Grill 110 & Sandwich.