6

restauranter i 2820 Gentofte

I smukke Nordsjælland og som en del af København finder du den smukke og populære bydel Gentofte. Ja faktisk er Gentofte en del af det vi i dag kalder Storkøbenhavn, men oprindeligt var Gentofte en lille landsby, som var beliggende helt for sig selv i Nordsjælland. Men København har i mange år gennemgået en rivende udvikling og mange tidligere små selvstødgige byer er i dag en del af det vi kalder Storkøbenhavn. I bydelen Gentofte bor der ca. 75.000 indbyggere, størstedel af disse hører til den mest velhavende del af den danske befolkning. 

Gentofte er beliggende i Gentofte Kommune, som grænser op til Københavns Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune og Gladsaxe Kommune.  

Fra den centrale del af Gentofte by er der ca. et kvartes kørsel til Rådhuspladsen i centrum af København. Her finder du et hav af spændende museer og andre turistattraktioner. Vi kan f.eks. kort nævne Tivoli, Tycho Brahe planetariet, Strøget men der er mange, mange flere muligheder for underholdning i København.  

Men i Gentofte og den nærmeste omegn finder du bestemt også spændende aktiviteter og kulturelle tiltag. Her finder du f.eks. Eksperimentariet, Øregård museum og Ordrupgård.  

Men som skrevet er der kun ca. 15 minutters kørsel til København som bugner af spændende aktiviteter. Fra Gentofte kommer du også nemt til København H med offentlig transport som bus, tog og S-tog.  

Men Gentofte by har nu alt hvad man skal bruge i hverdagene og mere til. Her finder du f.eks. også spændende shopping muligheder som centret Waterfront, men er er også små spændende specialbutikker i området. Mange af disse er beliggende på de centrale gader i Gentofte, som f.eks. Gentoftevej, Jægersborg Allé, Ordrupvej og Strandvejen i Hellerup. Sidst men ikke mindst, finder du tæt på motorring 3 flere store varehuse som f.eks. Ikea.  

Ja, Gentofte har alt hvad en travl familie har brug for, og dette er også en af grundene til, at området er så populært. Her er trygt og godt og sikre omgivelser for alle. Mange indbyggere pendler på arbejde i de omkringliggende kommuner, men byen er bestemt ikke en “soveby”, nej tvært imod en aktiv og yderst populær by. Til og med et bydelen smukt beliggende på kanten af Øresund og med flere skønne grønne områder, som er oplagte til en picnic og en lille pause fra en ellers travl hverdag. Jægerspris Dyrehave og områderne Bernstorff Parken, Charlottenlund Slotspark og Gentofte Sø er oplagte til en lille udflugt og pause fra hverdagens aktiviteter.  

Så hvad venter du på? Bestil den skønneste takeaway her på siden og snup et par timer i det fri med dem du holder af. Et energiboost som holder længe.  

I Gentofte området omkring har vi, her hos EatMore, et godt udvalg af flere slags skønne takeaway restauranter.  

  • Indian Imperial, Bagsværd. Spændende indisk mad og vegetariske retter.  
  • Sushi Time, København NV. Flot udvalg og næsten maksimale antal stjerner. 
  • Mumbai Spice, Søberg. Indisk med tradition og smag. 

 

Men i Gentofte og omegn finder du f.eks. flere restauranter med indisk med, japansk mad, sushi og vegetarisk.  

Har du en god og spændende restaurant i området, som du ønske skal med på listen her, så kontakt os endelige. Vi er altid interesserede i nye spændende samarbejdspartnere. Du kan nemt kontakte os via dette link.  

Velkommen i Gentofte!

I Gentofte er det enkelt og ligetil at bestille din lækker takeaway mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Vi har samlet nogen af de bedste takeaway restauranter i Gentofte i oversigten. Det er pærelet, hurtigt og sikkert. Såfremt du udvælger og trykker på en af restauranterne, der vises her på siden, føres du videre til restaurantens menukort. Du er nu klar til at bestille din takeaway mad via EatMore.

Velbekomme!