Hos denne skønne samarbejdspartner, Bella Grill i Vanløse, finder du et af de mest omfattende og varierede menukort vi længe har set. Her finder du nemt aftensmad til dig selv hele ugen, til en spændende aften med vennerne eller til et firmaarrangement.  

De fantastisk engagerede og smilende medarbejdere her hos Bella Grill står hver dag, hele ugen igennem, klar til at hjælpe dig med velsmagende mad fra bl.a. Amerika, Kina og Indien. En skøn blanding af retter som supplerer hinanden godt og som gør det muligt at hente takeaway mad til en større forsamling et sted.  

På menuen finder du f.eks. et hav af spændende burgere. Du finder naturligvis alle de velkendte som Big burger og Jumbo burger, men du finder også spændende burgere som Bella Masala Burger og Bella Veggie burger.  

Ja, du læste rigtigt, burgere med inspiration fra Indien. Men menukortet rummer også et helt afsnit med spændende retter fra Indien som f.eks. hjemmelavet Samosa rulle med kød og Indisk karry suppe med grøntsager.  

Dertil kommer mange af de klassiske retter fra det kinesiske køkken som stegte nudler med oksekødsstrimler og Oksekød i chop suey. Ja, vi kan slet ikke nævne det hele her, for der er SÅ mange spændende retter. Til dem finder du naturligvis også et godt udvalg af drikkevarer som sodavand i forskellige størrelser, mineralvand, Cocio med mere.  

Restauranten er godt placeret i Vanløse med nem adgang uanset om du skal med offentlig transport som metro, tog eller bus eller om du er i bil eller på cykel. Men husk, de flinke medarbejdere hos Bella Grill leverer også meget gerne maden hjem til dig i en afstand af 10 km fra restauranten. Så hvad venter du på? 

Se menuen igennem her på siden, lad dig inspirere, bestil og vent så på din spændende, velsmagende aftensmad som bliver leveret lige ved din hoveddøre såfremt du ønsker det. Husk, bestillingssiden her hos os er supermobilvenlig, så du bestiller nemt mad uanset hvor du er. Velbekomme.