Er du fascineret af Amerika og den amerikanske madkultur, så vil vi klart anbefale dig at bestille takeaway fra denne skønne samarbejdspartner i Kolding – American House. Her sætter de traditioner, kultur og gode råvarer højt, og du vil derfor få et autentisk måltid, som smager præcis som det skal. 

Vælg mellem skønne kvalitetsburgere, et stort udvalg af ægte amerikansk deep pan pizzaer, klassiske grill og BBQ retter samt meget, meget mere. Her bliver alle mætte, det lover vi! For det første er Amerika kendt for store portioner og for det andet er menukortet hos American House så varieret, at alle med garanti vil finde spændende retter, som de med glæde spiser til sidste bid fordi det smager så fantastisk.  

Bestil enkelte retter eller bestil en hel menu med drikkevarer og det hele. Det er helt op dig. Har du særlige ønsker, så skriv det blot i en kommentar, så laver American House maden præcis som du ønsker den skal være. Har du særlige ønsker til topping på en pizza, så er vores side så smart indretter, at du selv nemt kan vælge til og fra, så fejl undgås.  

Hos American House har de også retter, som er oplagte til en nem frokost. Det kunne f.eks. være panini, sandwich, bowls, pitabrød og burrito. Men også retter, som man sagtens kunne invitere gæste til, det kunne f.eks. være gourmet pizza eller en af de eksklusive pizzaer – Pizza når det bare skal smage ekstra godt! 

Hos American House vil du møde glade og engagerede medarbejdere som sætter en ære i det de laver og serverer maden med glæde og smil. Her vil I helt sikkert glæde jer til at spise eller modtage takeaway fra. Prøv selv, og skriv så gerne en anmeldelse af dine oplevelser her på siden. Der er helt sikkert mange som glæder sig til at høre om din glæde over maden fra American House.  

Husk American House leverer de gerne din mad direkte hjem til dig op til 10 km fra restauranten, som er centralt placeret i Kolding by. Vælg blot levering når du bestiller, så klarer restauranten resten imens du kan bruge tid på noget andet og vittigere end madlavning. Restauranten er beliggende ikke langt fra det lokale handelsliv på gågaden i Kolding og også kun et stenkast fra Koldinghus samt en lille gåtur fra Kolding Station.