Hvorfor ikke prøve

Amora Pizza & Grill i Brejning ved Børkop er din lokale leverandør af skøn og varieret take away mad. Nok er byen lille, men det afskrækker ikke Amora Pizza & Grill. De ønsker at tilbyde alle de skønne kendte take away retter til deres kunder, derfor har de et omfattende menukort med alt hvad du kan ønske dig i take away mad.  

På menuen finder du f.eks. både sandwich, pita, durum, nachos, hvidløgsbrød, mange forskellige burgere, lækre grill retter, skønne pasta retter, friske salater og naturligvis et omfattende sortiment af pizzaer i alle varianter lige fra de klassiske italienske over de stærke mexicanske til de indbagte og halv indbagte pizzaer. Kort sagt lad dig ikke snyde. Nok er byen ikke af de største, men det ses bestemt ikke på udvalget her hos Amora Pizza & Grill. Og så er kvaliteten af maden naturligvis også i top.  

Det er ikke kun maden der er af en høj kvalitet hos Amora Pizza & Grill, nej det er servicen bestemt også. Målet er glade og mætte kunder hver gang en ordre tikker ind. Er hverdagen travl, står Amora Pizza & Grill derfor gerne klar til at give dig en velfortjent pause fra madlavningen. Nyd i stedet en time ekstra med børne, det har alle brug for en gang imellem. Og med den kvalitet som maden har hos Amora Pizza & Grill vil alle elske en omgang take away herfra.  

Vores bestillingsside er mobilvenlig, så du bestiller nemt den ønskede take away uanset hvor du er og om du har en computer til rådighed eller ikke. Hos EatMore (www.eatmore.dk)  er målet nemlig, at det skal være så nemt som muligt at bestille take away. Kun på den måde kan vi hjælpe dig bedst muligt.  

Amora Pizza & Grill er beliggende i den lille by Brejning. Brejning er placeret lige nord for Børkop og lidt sydøst for Vejle. en fin placering med gode togforbindelser til f.eks. Århus og Odense og der fra videre ud i verden.  

Restauranten leverer gerne din take away hjem til dig, men du er også altid hjerteligt velkommen til at hente den bestilte take away i restauranten. Valget er dit. Gør hvad der er nemmest for dig og din familie.  

Har du brug for information om adresse, åbningstider eller andre kunders bedømmelse af Amora Pizza & Grill, så finder du det nemt her på siden.  

Velkommen hos EatMore og Amora Pizza & Grill Børkop.