Har dagen været travl, tiden knap og børnene er sultne, så bestil aftensmad hos din lokale takeaway leverandør, Balkan Pizza i Højer. Her står de altid flinke medarbejdere klar til at byde dig og dine velkommen inden for. Menukortet er omfattende, så I finder nemt mad til alle her hos Balkan Pizza.  

Mad som tilberedes med passion, grundighed og glæde og naturligvis af gode, friske råvarer som giver god smag til maden. Her finder du et hav af skønne pizza typer, også til vegetarer. Du finder et godt udvalg af grillrettersandwichsalat, durum og pasta. Er der specielle ønsker/ændringer til en ret, så kontakt endelig Balkan Pizza og de laver maden præcist som du ønsker det. Er det pizza du skal bestille, er systemet så smart indrettet, at du nemt selv kan til- og fravælge topping allerede når du bestiller din mad online. 

Vores side er nemlig supersmart og til og med mobilvenlig, så du nemt kan bestille mad uanset hvor du befinder dig. Prøv selv! 

Og når du nu er ved at bestille, så husk også, at bestille drikkevarer med. Dem finder du her på menuen og lægger i kurven lige så nemt om din mad.  

Balkan Pizza er beliggende lige midt i den lille fine sønderjyske by på kanten af Nationalpark vadehavet. Her er åbne vider og en skøn natur. I Højer findes også Højer design efterskole, som er yderst populær blandt mange unge.  

Har du selv en restaurant, som du ønsker vi skal hjælpe dig med at få flere kunder til, så kontakt os endelig via siden tilmeldingssiden, så vi sammen kan hjælpe dig videre med drømmen. Der er altid plads til flere i EatMore familien.