Delicious i Randers er virkelig en rummelig restaurant som forstår at tilpasse sig kunderne! Alt efter hvilken tid på dagen du er i restauranten, vil du møde alt fra småbørnsfamilier til unge feststemte mennesker som har en fest i nattelivet i Randers.  

Derfor er åbningstiderne også meget forskellige. Nogle dage har restauranten åbent helt til kl. 5 om morgenen! Hvilket er en fantastisk service til de unge mennesker, så de kan få noget at spise inden de skal hjem i seng. Men restauranten er som sagt meget rumligt og børnefamilierne er også hjerteligt velkommen! Derfor åbner restauranten også mange dage kl. 16, så der er mulighed for tidlig aftensmad til dem, som har behov for det.  

Service er en selvfølge hos Delicious! De engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe unge som ældre med alt fra et let og velsmagende måltid til hele menuer som kan mætte selv den mest sultne mave. 

Restauranten har blandt andet følgende retter på menuen: mange slags pizza, stort udvalg i burgere, kyllingemix, kebabmix, tyrkiske flutes med forskelligt fyld, pitabrød med forskelligt fyld og mange, mange andre gode, mættende og velsmagende retter. Retterne er varierede og nogle egner sig derfor som et let måltid på farten eller til de småt spisende, mens andre retter er større og mere mættende. Hvad du har lyst til i dag, er helt dit eget valg. Uanset hvad du vælger ved vi, at Delicious gør dig umage med alle retter.  

Den eller de retter du vælger, bestiller du nemt som take away (www.eatmore.dk)  her på siden og så klarer restauranten resten, også leveringen såfremt du ønsker det.  

Har du brug for flere informationer om åbningstider med mere, finder ud dem nemt her på siden. Kort sagt, hos Delicious kan de hjælpe med take away mad til alle. 

Delicious er beliggende på adresse Storegade 6, 8900 Randers. En velvalgt placering, som både passer fint for familierne i eftermiddags- og aftentimerne, men også en placering som passer fantastisk for de unge mennesker i nattelivet. Her er det til hver en tid nemt at hente den take away, som du lige har bestilt her hos EatMore.  

Randers er en fantastisk smuk by, som man nemt kan bruge et par selvforkælelsesdage i. Dage med tid til ro og fordybelse uden at tænke på aftensmad men blot slappe af og bestille take away når I er sultne.  

I Randers kan vi f.eks. foreslå jer at se nærmere på: Randers Spejdermuseum, Slotscentret, Randers Kulturhus og Randers Regnskov. En helt særlig uge i Randers, er Randers Festuge, som også klart kan anbefales, såfremt du kan få dine planer til at passe med et visit i byen i denne uge.