El Taco i Kolding midtby er den helt rette restaurant, for dig som leder efter spændende mexicanske retter. Restauranten kan også klare lidt andre retter, så der altid er mulighed for at glæde alle i familien. Vi ved nemlig godt, at det ikke er alle, som er til de spændende men også ofte krydrede mexicanske retter. Alt i alt en restaurant for hele familien. Et mix af fortrinsvis mexicansk men også lidt andre retter.  

På den mexicanske del af menukortet finder du f.eks. retter som: Mexicanske forretter, enchiladas, burrito, taco, chimichangas, quesadilla, chili con carne, mexicansk kyllingeburger inkl. nachos, mexicansk lasagne, mexicansk oksekødsburger inkl. nachos. Dertil kommer retter som forskellige burgere og pommes frittes. Med dette menukort er vi sikre på, at alle i familien vil glæde sig til mad fra El Taco. 

Hos El Taco laver de maden som mamá lavede den. Alt fremstilles af friske, gode råvarer så smagen bliver fremragende ved hver eneste ret som serveres fra det moderne køkken.  

Husk, at du også nemt bestiller drikkevarer sammen med din mad her fra El Taco. Der er altid kildevand og de klassiske sodavand på lager.  

El Taco leverer gerne maden direkte hjem til dig i hele postnummer 6000 Kolding. Vil du hellere selv afhente din bestilte takeaway i restauranten, er du også hjerteligt velkommen til det. Du finder restauranten midt i Kolding centrum hvor der også er mulighed for parkering tæt på.  

Mad fra El Taco er oplagt til en picnic, så bestil her på siden, afhent i restauranten og I er klar til en skøn picnic i det grønne. Det kunne f.eks. være Geografisk have i Kolding eller nogle af de andres skønne natur områder tæt på Kolding.  

Se det fulde menukort her på siden, hvor du også finder åbningstiderne for de enkelte dage. Har du yderligere spørgsmål, svarer El Taco altid gerne på disse. De ønsker at yde en fantastisk service til alle kunder hver dag. Se også de flotte bedømmelser fra andre kunder her på siden, der kommer løbende flere til.  

Så er der vist kun tilbage at sige – bestil her og velbekomme.