Bestil take away her hos Hærvejens Pizza Café hvis du sætter stor pris på imødekommende smil, engagement og kvalitet. Vi har selv været der, og kan stå inde for den gode service og maden smager fantastisk. Så stol på os, her hos EatMore og bestil aftensmaden online her hos Hærvejens Pizza Café.

Husk, alle vore bestillingssider er mobilvenlige, så du kan nemt bestille de ønskede takeaway retter fra din smartphone. Du behøver ikke finde en IPad eller computer frem ført. Så bestil evt. lige inden du kører fra arbejde, så passer det nok med, at du kan tage maden med på vej hjem fra arbejder. Vi kender alle de dage, hvor tiden bare løber og der også skal være tid til fritidsaktiviteter. De dage må man gerne forkæle sig selv og dem man holder af med god og nærende take away mad som fra denne restaurant. 

På menuen her os Hærvejens Pizza Café finder du naturligvis et stort udvalg i spændende pizzaer som f.eks. Italienske pizza, salat pizza og indbagt pizza. Men medarbejderne i restauranten er som sagt meget servicemindede og ønsker at der skal være plads og hjerterum til alle hos dem og derfor vil de også være sikre på, at der nemt findes spændende retter til alle som spiser hos dem eller bestille take away hos dem. Derfor har de også valgt at have et spændende udvalg af grill retter, durum ruller, lækre sandwich, forskellige snacks og sprøde hvidløgsbrød på menuen. Dertil kan du naturligvis vælge mellem mange forskellige drikkevarer, så du kan sammensætte en menu helt som du ønsker den skal være.  

Ja, Hærvejens Pizza Café gør med glæde hvad de kan for at hjælpe jer alle bedst muligt i hverdagene.  

Rødekro er en stationsby i Sønderjylland med kort afstand til Aabenraa. Ja faktisk er det kun den sønderjyske motorveje, som adskiller de to byer. Rødekro er en aktiv by med alt hvad børnefamilierne har brug for. Her finder du en stor flot ny Hærvejsskole, en stor og flot SuperBrugs, en guldsmed, flere frisører og flere tøjbutikker. Mange af de større kæder, som Harald Nyborg, Davidsen og Biltema har desuden valgt at åbne afdelinger i Rødekro.