I den skønne lille sønderjyske by, Hoptrup, lige syd for Haderslev finder du Hoptrup Pizzeria. Hoptrup Pizzeria er beliggende centralt i Hoptrup og kun få km fra de smukke naturområder omkring Slivsøen.  

Så uanset om du er beboer i Hoptrup eller opland eller på tur i det sønderjyske, vil vi anbefale dig take away mad fra Hoptrup Pizzeria. Betjeningen er altid venlig og maden laves færdig til aftalt tid. Desuden er råvarerne til hver enkelt ret nøje udvalgte, så hver enkelt ret smager så godt som det overhovedet er muligt at lave den. Ja, her bliver der lagt sjæl og engagement i hver enkelt ret.  

Dette kan også ses på alle de flotte bedømmelser, som restauranten allerede har fået her på siden. Tæt på 200 og med næsten det maksiamle antal stjerner, så hvad venter du på? Bestil take away her fra Hoptrup Pizzeria og få mere tid med familien!  

Husk de små pauser med lidt selvforkælelse og tid til hinanden er så vigtige i en ellers travl hverdag fyldt op med arbejde, hente/bringe, fritidsaktiviteter, møder, rengøring, madlavning, shopping og meget, meget mere.  

Hos Hoptrup Pizzeria kan I desuden vælge mellem et stort udvalg af take away retter, som med garanti glæder hele familien. Her finder ud f.eks. skønne sprøde italienske pizza, indbagt pizza med masser af tyngde, lette retter til den lille sult, varme sandwichs med forskelligt fyld, små fine børne pizza, pasta retter, durum med et variert fyld, forskellige burgere, mange grill retter og meget mere. Alt i alt nok at vælge imellem for hele familien. 

Efter I har spist, så hjælp gerne restauranten, os her hos EatMore og nye kunder ved at skrive en bedømmelse her på siden. Disse bedømmelser er så vigtige for os alle, så vi også fremadrettet kan leve op til vore kunders ønsker. Du kan f.eks. fortælle som, om det var nemt at bestille? Var maden god? Blev den leveret til tiden? Var personalet venligt og servicemindet? Kunne de/vi har gjort noget endnu bedre? Savnede du en ret på menuen? Var personalet venligere end du har oplevet andre steder? Kunne du smage de friske råvarer? Ja, mulighederne er mange, kun fantasien sætter en grænse for, hvad du kan skrive? Vi glæder os til at se din bedømmelse og takker på forhånd for din tid.  

Bestil nemt de næste take away retter her på siden, så går Hoptrup Pizzeria straks i gang med planlægningen.  

Hoptrup er en lille men aktiv by med et godt sammenhold. Der bor ca. 650 personer i byen, som bl.a. både har pizzeria, tankstation og en sparbutik. Dettil kommer en fin lokal folkeskole med klasser op til 6. klasse samt den kendte Hoptrup Efterskole, som er beliggende lige ned til den genskabte Slivsø. Hoptrup er beliggende ca. 11 km fra Haderslev og 17 km fra Aabenraa.