I du fan af skøn og velsmagende sushi og befinder du dig i nærheden af 2300 København S? Så vil vi helt klart anbefale dig at bestille take away sushi fra I Sushi 2300! En skøn restaurant, som tager deres arbejde seriøst og derfor tilbereder alt maden med stor omhu og arbejdsglæde! Og naturligvis med stor respekt for den japanske kultur. 

På menuen finder du bl.a. en lang række velsmagende og lækre Sushi varianter. Alle retter er naturligvis alene fremstillet af friske råvarer! I Sushi 2300 går op i kvalitet og håndværk, for kun på den måde kan de levere mad af så høj en kvalitet som de ønsker.  

Vi kan f.eks. anbefale dig at prøve deres super lækre California Uramaki (med surimi, avocado, agurk og sesamfrø) eller deres skønne Deluxe laks roll (med surimi, avocado, agurk, toppet med laks og forårsløg). Men se menuen igennem og lad dig inspirere, måske finder du helt nye varianter, som du ikke har smagt andre steder før.  

Hos I Sushi 2300 har de også tænkt på børnene. De har to forskellige sushibørnemenuer, som begge indeholder de sushi typer, som børnene elsker mest. Børnemenu 1 består f.eks. af Nigir: 1 laks, 1 reje - Hosomaki: 8 avocado. Børnemenu 2 består af Nigiri: 1 laks, 1 reje - Hosomaki: 8 avocado, 8 agurk. 

Men generelt er menukortet omfattende og spændene. Prøv f.eks. Big green roll med avocado, agurk, tofu, mix salat eller Futomaki. I Sushi 2300 har til og med gjort det super nemt for dig at bestille forskellige slags sushi. Det har de ved at tilbyde forskellige færdige menuer eller pakke med sushi. Det gør det super nemt for dig at bestille her på vores side, men også spændende, for måske er der en ny favorit sushi variant i den menu du vælger.  

Bestil nemt din take away her på siden og så sørger I Sushi 2300 for resten, også evt. levering hjem til dig.  

Restauranten er beliggende på adressen Amagerbrogade 28, 2300 København S. En god placering centralt i København S, i den nordlige ende af Amager. Tæt på restauranten finder du Amagercentret, DR Byen, Tietgen kollegiet og Øresundskollegiet. Desuden yderst tæt på Amagerbro metrostation.