Hos La Ghitarra Pizza i smukke Kolding by kan du spise i den hyggelige restaurant, men restauranten laver også meget gerne maden klar som take away mad. Take away bestilles nemt her på vores mobilvenlige bestillingsside, så det tager dig seriøst ikke ret mange minutter at bestille skøn og velsmagende take away mad til hele familien.  

Alle retter hos La Ghitarra Pizza i Kolding er velsmagende, autentiske retter fra Italien og Tyrkiet, som du vil nyde at smage og spise. Retter tilberedt med engagement og omhu af et altid venligt, smilende og imødekommende personale. Et personale, som altid står klar til at hjælpe dig på travle dage eller dag hvor der bare skal lidt nyt til når der skal spises aftensmad.  

Som navnet antyder, finder du hos La Ghitarra Pizza et stort udvalg i velsmagende pizzaer. Pizzaer som både laves i den klassiske italienske variant, men også den skønne indbagte variant med masser af fyld, som nemt mætter selv den mest sultne mave, prøv selv.  

Men restauranten har bestemt også andre spændende retter på menuen! Det går ikke op i pizza det hele, selvom de smager fantastisk. Du kan f.eks. også finde grill retter, durum retter, pasta rettersalater og flere forskellige specialiteter på menuen hos La Ghitarra Pizza.  

Alt i alt et menukort som gør det nemt for jer at finde take away aftensmad til alle i familien. Skulle der være en i familien som har helt specifikke ønsker som f.eks. sushi, så husk at vi mange fantastiske samarbejdspartnere i Kolding, du finder dem lige her.  

Ellers er der kun tilbage at sige – Bestil din take away mad nu her på siden! Så sørger La Ghitarra Pizza for at din mad er klar når du ønsker det, hvorefter den frisklavede mad kan afhentes hos La Ghitarra Pizza. 

Er du stadig i tvivl, om det er her du ønsker at bestille take away? Så tag endelig et kig på de flotte bedømmelser restauranten allerede har fået her på vores bestillingsside. Du er også meget velkommen til selv at skrive en bedømmelse efter du har smagt maden fra La Ghitarra Pizza. 

La Ghitarra Pizza restaurant og take away er beliggende på adressen Enev Sørensens Vej 16, 6000 Kolding. En placering midt i flere store villaområder i den sødvestlige del af Kolding - Søndervang, Sydvestkvarteret og Seest. Det er supernemt at komme til og fra restauranten når du afhenter den bestilte take away.  

I Kolding er der desuden gode muligheder for shopping på de hyggelige gågader i midtbyen men også i det populære storcenter - Kolding Storcenter i modsat ende af byen. Men Kolding har meget mere end shopping at byde på. Er du interesseret i historie eller arkitektur, så besøg det smukke Kolding hus. Er du mere udemenneske og interesseret i dyr og natur, så tage et smut i Geografisk have i Kolding. Desuden er Kolding en populær studie by med mange forskelligartede uddannelsesintuitioner som UC Syd Campus Kolding, IBC Kolding og IBA Erhvervsakademi Kolding. La Ghitarra Pizza er også populær bandt mange af de studerende i byen.