Kom du sent fra arbejde i dag? Er der for mange fritidsaktiviteter som skal nås? Har du glemt at handle? Fortvivl ikke, der er mange muligheder for god og nærende aftensmad her hos Lasani Pizza House i Fredericia.

Har I tid og overskud, kan I spise i den hyggelige restaurant, men medarbejderne hos Lasani Pizza House gør også meget gerne maden klar som take away mad, så I kan spise den der hjemme og måske få tid til andre ting I skal nå. Uanset hvor I ønsker at spise maden gør medarbejderne hos Lasani Pizza House sig umage ved alle retter og der anvendes udelukkende gode og friske råvarer. Restauranten sætter desuden en ære i at sammensætte retterne så de er afstemte med sød/salt og sprødt/blød. Denne grundighed gør hver enkelt ret smagfuldt afstemt og dermed en fantastisk smagsoplevelse som du sent vil glemme.

På menuen finder du mange forskellige pizzaer, lækre grillretter, smagfulde kyllingeretter, fyldige oksekødsretter, spændende retter med lam, et hav af vegetar retter, skønne biryani som er stegt ris med enten krydret kylling, krydret lam, krydret oksekød, krydrede grøntsager eller krydrede rejer efter eget valg. Kort sag, et menukort som vist nemt åbner muligheder for aftensmad til alle.

Du finder den komplette menu her på siden, hvor du også nemt bestiller de retter I skal bruge i dag. Husk, vores side er mobilvenlig, så du kan også nemt bestille take away selvom du kun har en smartphone ved hånden.

Lasani Pizza House er beliggende på adressen Rahbeksvej 8, 7000 Fredericia i den vestlige del af Fredericia, men en god placering i forhold til mange store boligområder - Ullerup, Stoustrup og hele Fredericia V.

Er I på gennemrejse eller ønsker at lære mere om Fredericia, vil vi anbefale et besøg i midt byen. Her er rig mulighed for shopping, men også for lidt historie med en gåtur på voldene. Midt mellem Fredericia midtby og Fredericia V finder du Fredericia banegård hvor fra der går tog mod både Padborg, Århus og Odense. Har du små børn med på tur, så tag et smut i enten Leo’s Legeland, Dinos Legeland eller Madsby Legepark. Er børnene lidt ældre og ønsker mere aktion, så prøv Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro.