Bestil Fisk Takeaway!

Fisk

Sund mad med fisk 

Det bliver mere og mere populært at leve sundt. Det kan man gøre på mange måde. En af dem er, at få mere fisk at spise. Fisk, særligt de fede af slagsen, indeholder nemlig vitaminer som er svære at få andre steder i kosten og som kroppen har brug for. Fisk indeholder f.eks. store mængder af jod, selen, D-vitamin og naturligvis fiskeolie. Når du spiser fisk, minimerer du også risikoen for hjerte-kar-sygdomme.  

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man som minimum spise fisk to gange om ugen. Hjerteforeningen anbefaler at man spiser mindst 350 gram fisk om ugen. Så er det jo fantastisk, at det også er muligt at bestille fiskeretter som take away her på siden. Alle former for fisk og fiskepålæg tæller med, så der er mange muligheder. Det kunne f.eks. være fiskefrikadeller, fiskefilet, sushi, røget makrel, røget laks, røget ørred, sild, muslinger, rejer.... Ja, vi kan blive ved. 

Og så ER det jo fantastisk, at fisk faktisk indgår i en del take away! Lad os nævne et par eksempler: 

  • Smørrebrød - Her har vi f.eks. en variant med fiskefilet og røget laks og en anden variant med æg og rejer. Eller hvad med et stykke med ål? 
  • Grill – En lækker paneret fiskefilet findes hos mange af vore samarbejdende restauranter 
  • Sushi – Her er der mange varianter af fisk at vælge imellem. 
  • Bagel - Tænk f.eks. på en skøn bagel med røget laks.

 

Men der findes også andre måder at leve sundt på, det kan du se meget mere om på følgende hjemmesider:  

  • Hjerteforeningen 
  • Alt om kost 
  • Madpyramiden fra coop
  • Let livet
  • iFORM

 

Derudover er der også de veganske og vegetariske måder at spise på. Dem kan du læse mere om på følgende links:  

 

Fisk som take away 

Vi arbejder hele tiden på at få så mange forskellige køkkentyper med her på siden som muligt. Vi arbejder også på at få restauranter med, som har specialiseret sig i at lave fantastisk take away mad med fisk som hovedområde. Vi vil lige fremhæve en enkelt af dem: 

  • Seacrets Seafood, Aarhus C. Spændende og sund mad med masser af fisk og grøntsager.

 

Indtil vi finder flere af disse fantastiske restauranter med fisk som speciale, vil vi gerne anbefale nogle af vore skønne  samarbejdspartnere, som har fisk som en del af deres menuer. Det kunne f.eks. være Sushi, grill og smørrebrød som nævnt her oven for.  

Ønsker du at følge med i hvad der sker her på siden og hos os, vil vi blive superglade for at se dig på vores sociale medier, som f.eks. vores Facebook side. 

Vi har utroligt mange flinke samarbejdspartnere i et hav af forskellige køkkener og restauranter, så bestil lige den take away du ønsker her på vores mobilvenlige bestillingsside. Du finder nemt din nærmeste take away restaurant, ved at søge på postnummer på forsiden af EatMore.dk. 

Velkommen hos EatMore. 

Hvad har du lyst til?

Amerikansk
Indisk
Glutenfri
Sushi
Burger
Italiensk

Fisk Takeaway