Hos Leo’s Pizza i Fredericia har de stor fokus på kvalitet og service. De er mestre i fantastisk velsmagende pizzaer og durum ruller. Ja faktisk ønsker restauranten at være den foretrukne leverandør af take away retter i Fredericia. De er godt på vej, da flere og flere kunder får øjnene op for den gode service og kvalitet af maden. Alle er velkomne til at spise i restauranten – gode venner, familier, kolleger, foreninger.... Men de er også helt OK med, at lave maden klar som take away til jer.  

Uanset hvad I vælger, så lover de jer en fantastisk smagsoplevelse - prøv selv! Se menuen igennem her på siden og bestil så de retter I ønsker. Det er supernemt, da du også kan bestille via din smartphone som siden er optimeret til.  

Leo’s Pizza har, ja rigtigt gætte, pizza som speciale, derfor finder du også mange gode og spændende varianter som f.eks. mexicanske pizzaer, børnepizza, deep pan pizza, indbagt pizza, italiensk pizza, traditionelle pizzaer og meget, meget mere på menuen. Men pizza er ikke helt det eneste på menuen hos Leo’s Pizza, du finder også lækre frisklavede durum med fyld som f.eks. kebab, kylling, skinke, rejer, tun eller oksekød.  

Selv med hensyn til leveringen satser Leo’s Pizza på god service og de bestræber sig derfor på at levere din take away mad så hurtigt som muligt. 

Var det alligevel ikke pizza det skulle være i dag, har vi heldigvis også andre fantastiske samarbejdspartnere i Fredericia, som f.eks. kan hjælpe dig med burgereitaliensk mad og tyrkisk mad.  

Leo’s Pizza er beliggende på adressen Ringvej 63, 7000 Fredericia. Yderst tæt på Fredericia banegård og Leo’s Legeland. Inde i Fredericia centrum, finder i mange hyggelige gågader med mulighed for shopping. Ønsker du at overnatte i byen så du har god tid til at nyde byens seværdigheder, kan vi anbefale Danhostel Fredericia. Brug så noget at tide på at gå en smuk tur på voldeneveller prøv Bridgewalking. Har I mindre børn med på tur, kan vi ud over Leo’s Legeland, nævnt her over, også anbefale jer et besøg i Madsby Legepark.