Den japanske restaurant Lyokoi i Randers bør helt klart være første valget for dig, som interesserer dig for det japanske køkken og er stor fan af sushi. Der venter dig en fantastisk oplevelse med mad af første klasses kvalitet og en fantastisk stemning. For hos Lyokoi har både kunder og medarbejdere høj prioritet, for kun med gode arbejdsforhold kan Lyokoi give dig som kunde en fantastisk oplevelse.  

På menuen finder du et stort udvalg i skønne velsmagende retter fra det japanske køkken. Medarbejderne udvælger nøje alle ingredienser og har stor respekt for de japanske traditioner, derfor kan vi godt love dig en autentisk og velsmagende oplevelse som du sent vil glemme.  

Så har I ramt en af de meget travle dagen i familien, så lad Lyokoi stå for aftensmaden og nyd lidt selvforkælelse i hverdagen. Lad roen sænke sig når maden er leveret og få en god snak om de forskellige kulturer og traditioner. I verden Sådan en aften har alle brug for en gang imellem og EatMore hjælper dig gerne med kontakt til de restauranter som du har brug for i dit nærområde.  

Menuen er omfattende og varieret og indeholder f.eks. edamamebønner, miso soup med grillet laks, en sashimi ret eller en af de mange sushivarianter. Fra sushimenuen kan vi nævne varianter som uramaki, kaburimaki, futomaki og hosomaki. Men se menuen igennem her på siden og lad dig inspirere. Når du har fundet der retter du ønsker i dag, bestiller du dem nemt her på siden.  

Lyokoi er beliggende ret centralt i Randers, ikke langt fra de hyggelige gågader helt inde i centrum. I nærheden af restauranten finder du også kulturhuset Underværket, Slotscentret Randers, Randers Realskole og en kort gåtur derfra finder du en af byens hovedattraktioner, Randers Regnskov.