Massa Pizza & Grill i København S tilbyder et skønt og varieret udvalg af take away. Her finder du alverdens typer og varianter af pizza, durum, pita, burger, grill, pasta og salater. Alt hvad du har brug for i en travl hverdag hvor du lige har brug for en håndsrækning for at holde hovedet oven vande i alle hverdagsopgaver som arbejde, møder, børn, fritidsaktiviteter, rengøring og madlavning.  

Skal det være super nemt og skal du spare så meget tid som muligt, så bestil maden online her på vores side, så har Massa Pizza & Grill din ordre klar til dig til aftalt tid og du kan nemt få din take away mad med når du alligevel kører forbi på vej hjem. Har du glemt at bestille, så fortvivl ikke, vores side er mobilvenlig, så du bestiller også nemt fra din mobil.  

Forkæl dig selv og familien og lad Massa Pizza & Grill stå for aftensmaden de travle aftener. Det giver jer ro til lektier, hygge og skønne samtaler med tid til fordybelse.  

Og med alle de retter, som du finder hos Massa Pizza & Grill i København S er der helt sikkert rigeligt af retter som falder i din og din families smag. Ud over retterne nævnt her oven for finder du naturligvis også et godt udvalg i alle de klassiske drikkevarer som Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Pepsi Max, Faxe Kondi, Cocio, kildevand og Ayran.  

På menuen finder du også spændende sammensatte gode menuer, som gør det endnu nemmere for dig at bestille og så sparer du også penge ved at vælge en af menuerne. Massa Pizza & Grill ønsker oprigtigt at være et godt alternativ til hjemmelavet aftensmad på de travle dage.  

Hos Massa Pizza & Grill tilberedes alle retter med stor glæde og passion. Medarbejderne er engagerede og står hver dag klar til, at modtage, behandle og udføre din ordre. Så bestil den ønskede take away nu og nyd en rolig eftermiddag med familien. 

Du finder Massa Pizza & Grill på adressen Amagerbrogade 11 i 2300 København S. En god placering på den centrale del af Amager. Herfra er der ikke langt til Øresundskollegiet, Mønten Kollegiet og Amager centret.