Hvis du trænger til lidt nyt og spændende take away, så bestil sushi og andre spændende japanske retter fra Mojn Sushi for enden af gågaden i Tønder. Restauranten er beliggende på hjørnet af Spikersgade og Lillegade og med gode parkeringsmuligheder lige over for. Det gør det supernemt og hurtigt at hente den take away, som du i forvejen har bestilt lige her på vores mobilvenlige siden. 

Her på siden finer du ogsåinfo om åbningstider samt et menukort med alle de retter, som du kan vælge imellem hos Mojn Sushi i Tønder. Vi kan kort nævne nogle af sushivarianterne, som er: Nigiri, Sashimi, Hosomaki, Uramaki, Kaburimaki og mange, mange flere. Til disse lækre sushivarianter kan du vælge mellem mange slags tilbehør - wasabi, spicy mango, ingefær og naturligvis den uundværlige soja sovs. 

Hos Mojn Sushi vil du hver dag møde glade medarbejdere som selv elsker sushi og derfor nemt kan vejlede dig hvis du er ny ud i sushiverdenen. Medarbejdere som sætter en ære i god service og overholdelse af de japanske traditioner. Men også lokale medarbejdere, som kender til kulturen i området og selv har det sønderjyske “mojn i blodet”.  

Kort sagt, et besøg hos Mojn Sushi i Tønder er den perfekte kombination af japanske- og sønderjyske traditioner og værdier. Mojn Sushi har hente en del af verden “hjem til Tønder”. Så her får du smagsoplevelser, som vi er overbevist om, at du bliver så glade for, at du gerne inviteret venner og bekendte til at smage også. Glade kunder, som ser frem til endnu et besøg hos Mojn Sushi snarest, det er restaurantens mål. For Mojn Sushi elsker glade kunder og det samme gør vi her hos EatMore

Mojn Sushi ønsker at give deres gæster en helt ærlig smagsoplevelse, og derfor anvender de naturligvis kun friske og særligt udvalgte råvarer. Mojn sushi ønsker at være kendte for deres kvalitet og service. 

Tønder er en skøn og hyggelig by at besøge. Her finder du rig mulighed for shopping i den hyggelige gågade, men også rig mulighed for fantastiske oplevelser i Tøndermasken. Ikke langt fra Tønder finder du også Schackenborg slot og den lille by Bredebro, som huser Ecco’s hovedkontor og en skøn butik med masser af Ecco sko på Toosbuystorv.