Velkommen hos vores fantastiske og mangeårige samarbejdspartner, Nonno Pizza i Sønderborg! Med en yderst central placering lige uden for gågadeområdet, har denne restauranten en optimal placering uanset om du ønsker at spise i restauranten eller blot skal afhente den bestilte mad.  

Du finder alt hvad du skal vide om restauranten på disse sider - Åbningstider, adresse, levering og ja naturligvis det komplette menukort. Vi kan lige kort nævne nogle af de vigtigste retter her: Lækre sprøde italienske pizzaer, deep pan pizzaer med en god kant og masser af fyld, indbagte pizzaer som kan mætte de fleste, UFO special, pizza special, stærke mexicanske pizzaer, VIP-pizzaer og de helt særlige vegetarpizzaer. Er I en større gruppe, som ønsker samme pizza, synes vi bestemt I skal vælge en af de store familiepizzaer. Det at deles om maden sætter lige hyggen og fællesskabet lidt ekstra i fokus. Men du finder også andre retter end pizza på menuen, for hos Nonno Pizza skal det være nemt at bestille mad til alle hos samme restaurant. Derfor finder du også velsmagende durum ruller, friske pastaretter og et kæmpe udvalg af de skønneste grillretter på menuen hos Nonno Pizza.

Nonno Pizza har hver dag stor fokus på at yde alle kunder en høj grad af service og de gør derfor alt for at give dig en fantastisk oplevelse. Alle retter på menukortet tilberedes og serveres med stor glæde og passion af de skønne medarbejdere hos Nonno. Smil smitter og det er medarbejderne hos Nonno et godt eksempel på. 

Nonno Pizza er centralt beliggende i Sønderborg. Tæt på busstationen og kun en lille gåtur fra Sønderborg Rådhus, gågade og Borgen Shopping. I modsatte retninger er der kun en lille kort gåtur til smukke Alssund og Sønderborg Slot.