Onkel Madglad tæt på havnen i Århus er, som navnet siger, mad lavet med glæde og passion. Hos Onkel Madglad finder du både pizza, burger og almindelig grillmad.  

I pizza afdelinger er der ca. 30 forskellige at vælge imellem. Også den helt særlige Århus pizza, som Onkel Madglad er så kendt for. Er du mere til en god burger, har du ca. 10 forskellige at vælge imellem inkl. de to specialbrugere Århus brugeren og Onkels burger. Sidst men ikke mindst, så indeholder menukortet også alle de klassiske gril retter som ½ kylling med pomfritter, pølsemix, kebabmix, kyllingemix, rullekebab og meget andet. Så hos Onkel Madglad finder I helt sikkert mad til hele familien.  

Her hos EatMore vil vi klart anbefale dig at prøve en af de to specielle burgere. Bestil nemt maden som take away via siden her og lad Onkel Madglad sørger for veltilberedt frokost eller aftensmad i dag. Men uanset hvilken menu du vælger i dag, så ved vi, at maden hos Onkel Madglad bliver tilberedt med glæde grundighed. Hent maden i restauranten eller lad Onkel Madglad levere den til dig. Ønsker du flere informatoner mulighed for udbringning m.m. findes de på siden info, hvor du naturligvis også finder det komplette menukort med alle ingredienser for hver ret.  

Onkel Madglad har åbent kl. 11.30-21.00 alle dage undtagen søndag, hvor de har åbent 13.00-21.00. Du har derfor også mulighed for at bestille frokost som take away hos Onkel Madglad - Smart! Prøv det i en travl hverdag eller til en impulsiv picnic. Bestil nemt din take away mad inden I tager hjemme fra, kør forbi Onkel Madglad på vej på picnic og I er klar til en hyggestund i det fri. Der er så mange skønne områder i Århus, så det er svært at vælge hvilke vi skal foreslå til jer, men vi kan da lige kort nævne: Havneområdet omkring Dokk1 og Århus lystbådehavn. Er I mere til grønne områder, vil vi anbefale en picnic i Rådhusparken eller de smukke skove tæt på Århus, f.eks. Marselisborg Dyrehave.