Hvorfor ikke prøve

De skønne medarbejdere hos Pappas Pizza Restauranten i Sønderborg møder hver dag på arbejde med stolthed og passion. De elsker deres arbejde og at se de glade kunder som enten spiser i restauranten eller henter take away mad. Og glade kunder har de mange af hos Pappas Pizza Restaurant! Se blot på alle de flotte bedømmelser som tæt på 300 glade kunder og gæster har taget sig tid til at skrive her på restaurantens side. Denne restaurant har næsten fuldt antal stjerne på alle tre parametre - Kvalitet, kundeservice og leveringstid.

Men vi forstår det godt, her hos EatMore, for hos Pappas Pizza Restauranten smager maden bare fantastisk, og det er uanset om du vælger at spise i restauranten eller bestiller din mad online her på den mobilvenlige side og får maden leveret. Alle retter tilberedes nemlig af gode råvarer og med stor passion. For medarbejderne er der ingen forskel på, om maden serveres i restauranten eller levers som take away. Eller jo det er der naturligvis, for når maden pakkes som take away gør restauranten lidt ekstra for at pakke den godt, så den stadig er frisk og varm når du modtager den.  

Menuen hos Pappas Pizza Restauranten er omfattende og med mange spændende retter at vælge imellem. Der er naturligvis en del pizza varianter men du finder også retter som ikke er pizza. De forskellige pizzavarianter på menukortet er: Den klassiske italiensk pizza, UFO pizza, indbagt Pizza, den mættende amerikansk deep pan pizza, den stærke mexicanske pizza, den store familie pizza og de små pizzaer til børnene. Af andre retter finder du f.eks. pasta retter, ruller, pitabrød og den nye pizza sandwich. Til take away mad hører naturligvis også drikkevarer, så du kan sammensætte en komplet menu. Hos Pappas Pizza Restaurant finder du følgende drikkevarer, som du nemt ligger i kurven sammen med din mad: Coca-Cola, Faxe Kondi, Pepsi, Pepsi Max, FantaCocio og Kildevand.  

Så hvad venter du på? Stort udvalg, fantastisk service og fremragende take away mad... Skynd dig at bestille her og få dine ønsker opfyldt hos Pappas Pizza Restauranten i Sønderborg. Bestillingssiden er supernem at finde rundt på og fungerer også upåklageligt fra en mobiltelefon. Vælg desuden om du ønsker maden leveret hjem eller om du i stedet ønsker at afhente i restauranten og hilse på de fantastisk venlige medarbejdere.  

Du finder Pappas Pizza Restauranten meget centralt i Sønderborg, kun få meter fra Sønderborg Rådhus, gågade og Borgen Shopping. I den anden retninger er der kun en lille kort gåtur til smukke Alssund og Sønderborg Slot. Adressen restauranten er beliggende på er nemlig Store Rådhusgade 14, 6400 Sønderborg.